Basescu, despre Ponta: Un caraghios, nu sunt toti romanii mincinosi ca el (Video)

Sambata, 21 Martie 2015, ora 17:51
5492 citiri
Basescu, despre Ponta: Un caraghios, nu sunt toti romanii mincinosi ca el (Video)

Fostul presedinte Traian Basescu l-a catalogat pe premierul Victor Ponta drept "caraghios", afirmand ca nu toti romanii sunt precum presedintele PSD - "mincinosi am vrut sa spun".

"S-a vrut un atac al plagiatorului Victor Viorel Ponta legat de regimul negru, sau ceva de genul asta, regimul Basescu si dezastrele care s-au intamplat. Din 10 ani, 4 ani prim-ministru l-am avut pe Calin Popescu Tariceanu, actualul aliat al domnului Ponta, doi ani si opt luni prim-ministru a fost Victor Viorel Ponta, din acesti zece ani.

Au mai ramas 3 ani si patru luni pentru Guvernul Boc, un an Victor Viorel Ponta a fost membru in guvernul PDL- PSD. Mai raman doi ani si jumatate de regim, asta poate explica batalia pe care am avut-o cu un Parlament ostil, pentru ca pur si simplu incepuse sa functioneze justitia.

Despre ce regim vrea sa vorbeasca domnul Victor Viorel Ponta? Trebuie sa fii caraghios sa crezi ca toti romanii sunt ca tine. Ca tine mincinosi am vrut sa spun", a spus Traian Basescu, potrivit Stiripesurse.ro, acesta fiind prezent la Timisoara la o intalnire a membrilor PMP, desfasurata la Filarmonica Banatul.

Basescu, avertisment pentru politicieni: Sunt la cheremul justitiei, sa tremure in fata procurorilor

Fostul presedinte sustine ca nu a facut nimic rau in tara si il intreaba pe Victor Ponta de ce il uraste - "ca nu am facut compromisuri cu voi".

"Poate pe Ponta il deranjeaza faptul ca mi-am permis sa condamn comunismul, ca s-au predat cele trei milioane de dosare ale romanilor facute de fosta securitate. Poate ca pe Victor Viorel il deranjeaza ca am primit o tara in care justitia era la cheremul politicienilor si am lasat o tara in care politicienii cam sunt la cheremul justitiei.

Eu sunt convins ca mi-am facut datoria, fara a spune ca avem o justitie perfecta, care nu da gres. (...) Victor Viorel, ce-am facut eu rau in tara asta, frate? Stiu de ce ma urati - ca nu am facut compromisuri cu voi. Ei, nu le voi face nici de acum inainte", a mai declarat Traian Basescu.

Victor Ponta: Cred in Dumnezeu, dar ma bucur pentru raul lui Basescu

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, sambata, ca, desi crede in Dumnezeu, se bucura de raul lui Traian Basescu, facand referire la punerea acestuia sub urmarire penala.

"Nu ma bucur de raul nimanui, cred in Dumnezeu si cred ca Dumnezeu te pedepseste daca te bucuri de raul altuia. Cred in dreptate si cred in faptul ca dreptatea si justitia trebuie sa fie egala pentru toti - sa nu fie una pentru pesedisti, alta pentru penelisti, alta pentru pedelisti.

Ma bucur de raul dlui Basescu, pentru ca nu il consider un om, il consider un rau pentru Romania. Oamenii vor dreptate pana la capat si cred ca in perioada urmatoare li se va face dreptate", a declarat presedintele PSD, la Consiliul National al PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Traian Basescu Ponta caraghios, #Basescu Ponta mincinos, #Basescu atac Ponta, #Basescu PMP Timisoara , #Victor Ponta