Basescu, despre PMP: Astept sa ma primeasca. Sunteti cu mine si vom reusi

Sambata, 19 Iulie 2014, ora 14:21
2874 citiri
Basescu, despre PMP: Astept sa ma primeasca. Sunteti cu mine si vom reusi
Foto: B1 TV

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a transmis, sambata, liderilor PMP ca asteapta ca dupa terminarea mandatului acestia sa il primeasca in organizatie pentru a putea sa ofere din experienta sa.

"Ce astept eu de la acest partid? Astept sa ma primeasca in sediul central dupa ce imi termin mandatul. Vreau sa ii transfer partidului toata experienta pe care am acumulat-o ca om politic.

Cunostintele pe care le-am acumulat si in politica interna si in politica externa. Sunt convins ca pot ajuta partidul sa se aseze acolo unde ar trebui ca partid nou. Un partid modern care sa preia tara de unde este acum", a spus Basescu, la Sinaia.

Seful statului a explicat ca Romania are nevoie de un partid care sa nu fi fost in compromisurile din ultimii 25 de ani si care sa isi asume statul modern, european, nu in tranzitie.

Udrea: Nemultumitii din PDL pot veni alaturi de Partidul Miscarea Populara

"Fostul PDL actualul PNL a preluat tara de la Ion Iliescu si a preluat-o mult mai putin evoluata decat este acum. Cei zece ani in care actualul PNL a guvernat.. Actualul PNL pe care il conduceam in 2000...vorba lui Petre Roman: 'Suna ca dracu'", s-a amuzat Basescu.

Acesta a adaugat ca spera ca pana in 2016 PMP sa devina partidul care sa isi asume statul modern. Presedintele a precizat ca vrea ca PMP sa fie un partid care sa nu fie coplesit de personalitatea sa, ci care sa isi dezvolte propria personalitate.

"A venit timpul ca o alta generatie de politicieni sa duca politica mai departe. In 2016 partidul trebuie sa ajunga la 25-30%. Va asigur ca voi ramane extrem de angajat in obtinerea acestui lucru. Nu vreau ca acest partid sa ramana unul balamat, sa fie dependent de alte partide", a punctat presedintele Romaniei.

Basescu a mai transmis celor prezenti la congresul femeilor din PMP, care a avut loc sambata la Sinaia, sa nu se simta izolati de celealte partide de dreapta, pentru ca in realitate acestea sunt de stanga.

"Nu va simtiti izolati de Klaus Iohannis, Vasile Blaga si Crin Antonescu. Nu va simtiti izolati, ca sunteti cu mine. Suntem impreuna si vom reusi", a incheiat acesta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Basescu intrare PMP, #Basescu PMO sfarsit mandat, #Basescu PNL PDL , #presedinte