Basescu, despre o noua suspendare: Ii spun lui Ponta de pe acum

Luni, 12 Mai 2014, ora 16:16 5774 citiri
Foto: Adevarul

Presedintele Traian Basescu a spus, luni, ca nu ii este frica de o noua suspendare, despre care a vorbit prim-ministrul Victor Ponta, duminica seara.

Intrebat, intr-o emisiune la Adevarul live daca ii este teama de o noua suspendare, seful statului a raspuns: "Nu mi-e frica".

"Ii spun lui Ponta de pe acum: Voi vota PMP si voi face declaratii publice in care nu imi voi ascunde aceasta optiune. Moral e corect, atata timp cat ai un partid care are tentatia de a deveni un partid-stat, moral esti tentat sa faci ceva, in limitele constitutionale, sa incerci sa echilibrezi viata politica", a declarat presedintele.

Dan Sova isi doreste o noua suspendare a lui Basescu

"Premierul isi permite sa ia in subordine Politia, Directia de Informatii a MAI, vrea si STS, azi-noapte se declara ca Ceausescu, comandant suprem. Nu exista aceasta functie de comandant suprem in Constitutie.

Tentatia acestui om de a acapara tot statul e evidenta. Uitati ce face cu Corpul de Control. Este un om care are niste ambitii nemasurate si nedeclarate de a fi omul alfa in establishment-ul de stat al Romaniei. Imaginiti-vi-l pe Ponta presedinte la numirea procurorilor si judecatorilor, la numirea sefului SRI sau SIE. Cu siguranta va veni cu o clientela politica", a mai afirmat Traian Basescu.

Ponta, despre a treia suspendare a lui Basescu: De data asta nu-l mai apara nimeni! (Video)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-un interviu, ca in cazul in care pe 21 mai Curtea Constitutionala a Romaniei va decide ca Traian Basescu nu are voie sa se implice in campania electorala, iar presedintele o face, acesta va fi suspendat din nou.

"Daca CCR decide ca presedintele Romaniei nu are voie sa se implice, iar Traian Basescu continua sa faca campanie electorala, a doua zi, ca lider al PSD, vom depune cererea de suspendare. Daca avem o decizie a Curtii si Traian Basescu nu o respecta, nu am nicio ezitare", a sustinut Victor Ponta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News