Basescu, despre Melescanu: E ca si cum ai pune un ratoi poparca in fruntea Senatului

Luni, 02 Septembrie 2019, ora 21:01
6178 citiri
Basescu, despre Melescanu: E ca si cum ai pune un ratoi poparca in fruntea Senatului
Foto: Arhiva Facebook Traian Basescu

Traian Basescu a declarat ca a il propune Teodor Melescanu la sefia Senatului este "ca si cum ai pune un ratoi care nu mai poate gandi, sa il pui poparca in fruntea Senatului", precizand ca fostul ministru de Externe este "gaga".

"Cred ca e cea mai mizerabila propunere care se putea face, Melescanu presedinte al Senatului, asta inseamna ca si cum ai pune un ratoi care nu mai poate gandi, sa il pui poparca in fruntea Senatului, Melescanu este gaga intelegeti? El a compromis politica externa daramite sa conduca Senatul, sa devina al doilea om in stat, deci daca asta e propunerea lui Dancila si daca cea de mai inainte a fost afirmatia lui Ponta puteti sa puneti lucrurile cap la cap si sa vedeti cat de mizerabile sunt jocurile in jurul PSD-ului si a Pro Romania, oamenii astia au trait in minciuna, traiesc din minciuna si in continuare si nu fac decat sa faca spun ei jocuri", a afirmat Traian Basescu, luni, la Digi 24.

Fostul presedinte a adaugat ca prin propunerea lui Melescanu la sefia Senatului Viorica Dancila i-a intins o capcana presedintelui Pro Romania.

"Sigur ca Dancila l-a propus pe Melescanu, iar Melescanu e un aspirator de functii oricand, va accepta oricand o preamarire degeaba, Dancila i-a intins o capcana lui Ponta oferindu-l pe Melescanu ca presedinte al Senatului ceea ce inseamna ca PSD ar sustine un om al ALDE si atunci Ponta a iesit cu povestea, Basescu o sustine pe Dancila, spunand o minciuna mai mare decat el, deci ce sa spun Melescanu ar fi cea mai mare rusine a clasei politice romanesti daca va fi proptit in fruntea Senatului", a completat Basescu.

PSD il va sustine pentru functia de presedinte al Senatului pe Teodor Melescanu (ALDE), a anuntat, luni, premierul Viorica Dancila, decizie care l-a luat prin surprindere pe Calin Popescu Tariceanu, seful ALDE, cel care si-a dat demisia din functia de presedinte al Senatului, dupa ce formatiunea sa a decis sa se retraga de la guvernare.

"Nu mi s-a adus la cunostinta aceasta decizie. Nu vreau sa faca foarte multe comentarii, dar aceasta chestiune ar fi putut sa fie facuta, daca a fost facuta, subliniez la modul ipotetic, numai in cadrul unei discutii cu ALDE. Aceasta discutie cu ALDE nu a avut loc. Prin urmare, o astfel de propunere nu am ce s-o comentez. Nu cred ca poate cineva sa propuna o functie pentru cineva de la ALDE fara sa discute cu noi", a explicat Tariceanu.

Noul presedinte al Senatului va fi ales miercurea viitoare.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Traian Basescu Melescanu presedinte Senat , #PMP