Basescu, despre fratele sau: O inscenare! Antena 3 face jurnalism de prostitutie (Video)

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 13:596990 citiri
Basescu, despre fratele sau: O inscenare! Antena 3 face jurnalism de prostitutie (Video)
Foto: B1 TV

Fostul presedinte Traian Basecu a declarat ca dosarul in care este implicat fratele sau, Mircea Basescu, alaturi de familia lui Bercea Modial, este o inscenare si ca "dezvaluirile" facute de Antena 3 nu reprezinta decat propaganda de "cea mai joasa calitate".

"Mi se pare de cea mai joasa calitate propaganda pe care o fac unii oameni legat de asa-zisa inregistrare a lui Bercea ca au ajuns bani la mine. Ce face Antena 3 cu 'dezvaluirile' despre fratele meu cu Bercea Mondialul este propaganda. Ce i se intampla fratelui meu este o inscenare", a sustinut fostul sef de stat, dupa ce a iesit de la Congresul PMP, unde a sustinut un discurs.

Bercea Modial, intrebat pentru cine erau sacii cu bani: Pentru Basescu Traian, nu pentru Mircea

Antena 3 a facut un adevarat serial din dosarul lui Mircea Basescu, relatand inclusiv despre faptul ca Bercea Mondial a marturisit ca o parte din mita de 600.000 de euro a ajuns la Traian Basescu, pentru ca acesta sa intervina in justitie pentru eliberarea interlopului din inchisoare.

In timpul cuvantarii, Basescu le-a spus membrilor PMP, care isi aleg conducerea duminica, sa se astepte la multiple atacuri, in contextul in care il au ca partener pe fostul presedinte. Basescu a subliniat ca atacurile vor veni in special de la ziaristii Antena 3, unde se face "jurnalism de prostitutie".

Basescu, la Congresul PMP - LIVE

"Sigur ca e mult mai tentant sa vezi atacuri la Udrea, Basescu, asta cu vedetele Antenei 3 - cu prostitutia asistentelor - sigur, se face jurnalism de prostitutie la Antena 3, dar esenta lucrurilor trebuie sa fie in adevar si va trebui sa faceti fata acestui tip de campanie, pentru ca, atat timp cat eu voi fi partenerul dvs., veti fi atacati si minimalizati. Sa fiti pregatiti, sa stiti care e riscul!", i-a avertizat Basescu pe membrii PMP.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News