Basescu: Condamnarea lui Dragnea nu e dovada ca referendumul a fost fraudat (Video)

Duminica, 24 Mai 2015, ora 21:33 7071 citiri

Condamnarea lui Liviu Dragnea nu este o dovada pentru faptul ca referendumul pentru demiterea sa a fost fraudat, a opinat duminica seara fostul presedinte Traian Basescu, fiind de parere ca dovada este de dapt in sectiile de votare.

"Condamnarea lui Liviu Dragnea nu este o dovada ca referendumul a fost fraudat. Dovada se afla in sectiile de votare. Eu am avut sute de copii cu buletine de vot in care se vede ca este aceeasi semnatura de sus pana jos a unor oameni care nu au ajuns in sectiile de votare", a afirmat Traian Basescu intr-o emisiune B1 Tv, intrebat fiind ce parare are despre decizia in cazul lui Dragnea.

Fostul sef al statului este de parere ca frauda a fost facuta masiv in sectii, iar de vina pentru ea ar fi chiar persoanele din sectii, cele care au incalcat legea.

"Daca eu vad un vinovat, e la acel slugoi din sectia de votare care a incalcat legea. [...] Nu spun ca nu e vina lui (a lui Liviu Dragnea -n.red.). Eu nu am citit dosarul, nu stiu acuzatiile, dar daca ma intrebati simplu, spun ce stiam din ziua votului de la putinii reprezentanti pe care i-am avut - ca frauda a fost in sectii. M-am pronuntat strict pe cel care trebuia condamnat - acel sef de sectie care a introdus buletine pentru oameni care nu au fost la vot. Iar asta s-a intamplat in mii de locuri", a mai spus Traian Basescu.

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Liviu Dragnea a fost condamnat de Inalta Curte la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului, decizia nefiind definitiva. La scurt timp, el a anuntat ca si-a depus demisia din functia de ministru al Dezvoltarii.

Dragnea se da jos greu din varful PSD: Sedinta in care urma sa isi depuna mandatul, amanata din nou (Video)

E.E.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News