Basescu: Ce faci, nu te mai bagi la guvernare? Udrea: E un Guvern mic

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 22:392423 citiri
Basescu: Ce faci, nu te mai bagi la guvernare? Udrea: E un Guvern mic

Presedintele Traian Basescu a ajuns la sediul de campanie din Strada Lipscani unde era asteptat de membri militanti si simpatizanti ai PD-L, dar si de membrii staffului de campanie, alaturi de care se afla la ora transmiterii acestei stiri intr-o sedinta.

Presedintele a venit la sediul de campanie conducandu-si masina Logan, fiind imbracat intr-o tinuta casual: un tricou verde cu dungi portocalii.

Intrand in sediu, Basescu a inceput sa glumeasca cu cei prezenti, inclusiv cu ministrul Turismului, Elena Udrea. "Ce faci, nu te mai bagi la guverne," a intrebat-o Traian Basescu, zambind, pe Elena Udrea. Ea a raspuns ca "e un Guvern mic".

Presedintele s-a plimbat prin noul sediu, remarcand ca presa are destinat un spatiu indeajuns de mare si a fost placut surprins de multimea de tineri militanti care lucreza in birourile din sediu. Dupa ce a terminat turul cladirii, Basescu a intrat la o sedinta cu staff-ul de campanie.

La sediul de campanie se afla secretarul Camerei Deputatilor si purtatorul de cuvat al staff-ului de campanie, Sever Voinescu, ministrul interimar Elena Udrea, deputatul PD-L Silviu Prigoana si senatorul Radu F. Alexandru, liderul PD-L Gheorghe Flutur, primarul Sectorului 3, Liviu Negoita, dar si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan.

Ministrul Turismului Elena Udrea a anuntat joi seara ca a decis ca nu faca parte din Cabinetul Croitoru, dorind sa evite ca PSD si PNL sa invoce prezenta sa ca pretext pentru un vot negativ, si ca se va alatura staff-ului de campanie al lui Traian Basescu, dupa validarea noului Guvern.

"Avand in vedere importanta validarii Guvernului Croitoru in Parlament, in contextul crizei economice actuale, am decis sa nu fac parte din cabinetul acestuia. I-am informat cu privire la acest lucru atat pe premierul Emil Boc, presedintele PD-L, cat si pe presedintele Romaniei, Traian Basescu", transmite Elena Udrea intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.