Basescu: Ce crezi ca spun aliatii nostri despre desemnarea lui Shhaideh? Craciun fericit, Dragnea!

Sambata, 24 Decembrie 2016, ora 20:19 23294 citiri
Foto: Facebook/Traian Basescu

Traian Basescu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea in care ii cere sa se gandeasca la impactul propunerii lui Sevil Shhadeih ca prim-ministru asupra relatiilor Romaniei cu aliatii sai din NATO si Uniunea Europeana.

Traian Basescu ii propune presedintelui PSD un exercitiu de imaginatie legat de propunerea pentru postul de prim-minstru.

"Sa presupunem ca eu, Traian Basescu, as fi fost in situatia de a propune un Prim-ministru. Sa presupunem ca as fi propus numele unei prietene apropiate, chiar al unei finute, cu o excelenta reputatie profesionala, dar cu zero experienta politica, dupa ce toata campania as fi atacat ideea de tehnocrat in guvern si mi-as fi exhibat crestinismul ortodox.

Sa presupunem ca sotul doamnei propuse de mine ar fi fost sirian, cu cetatenia obtinuta peste rand (precum Omar Haisam - vajnic PSD-ist sirian), simpatizant deschis al organizatiei teroriste Hezbollah, dar si al regimului sirian al lui Bashar al-Assad (...) Ce ai fi spus tu, propagandistii PSD, 'patriotii' de serviciu, Bolcas, Abraham, Rosca Stanescu, Pelican, Troncota, Pricina, Hadar etc, etc.? Probabil ca eticheta de 'tradator de neam si tara' ar fi fost una dintre cele mai blande", a scris Basescu pe Facebook.

Basescu: Dragnea sa se trezeasca din betia puterii si sa faca o noua propunere de premier!

Dragnea a gasit vinovatul: Iohannis a amanat sa ia o decizie cu privire la Sevil Shhaideh dupa ce a vorbit cu Basescu

In al doilea rand, fostul presedinte il avertizeaza pe Liviu Dragnea asupra consecintelor pe plan extern in cazul in care Shhaideh devine prim-ministru.

"Ce crezi ca spun aliatii nostri din NATO si UE despre o astfel de desemnare? Cum crezi ca stam cu increderea? Craciun fericit, Dragnea!", a conchis liderul PMP.

Joi, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, Traian Basescu a declarat ca l-a "atentionat" pe seful statului cu privire la faptul ca sotul premierului propus de PSD, Sevil Shhaideh, a lucrat 20 de ani in Ministerul Agriculturii din Siria.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News