Basescu: Biata Viorica nu intelege valul de penibil cu care acopera tara. Plecati de la Palatul Victoria!

Duminica, 29 Iulie 2018, ora 14:50
8914 citiri
Basescu: Biata Viorica nu intelege valul de penibil cu care acopera tara. Plecati de la Palatul Victoria!
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte Traian Basescu i-a cerut duminica premierului Viorica Dancila sa plece de la Palatul Victoria, afirmand ca ceea ce nu inteleg nici ea, nici Liviu Dragnea si n-a inteles nici presedintele este faptul ca premierul reprezinta "un simbol intern si extern al poporului".

Basescu spune ca aceasta persevereaza in a ramane "infipta in scaunul de la Palatul Victoria", iar daca ar avea un minim de patriotism, ar intelege ca niciunui cetaten nu ii este permis sa "impinga tara catre penibil".

"Va rog, plecati de la Palatul Victoria, Doamna Dancila! Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dancila, si la momentul desemnarii n-a priceput nici Presedintele Iohannis este faptul ca un premier, pe timpul mandatului sau, este si un simbol intern si extern al poporului, al statului, al tarii, al Guvernului in fruntea caruia se afla", a scris Traian Basescu pe Facebook.

Fostul presedinte spune ca premierul persevereaza in a ramane "infipta in scaunul de la Palatul Victoria", fara a intelege "ridicolul propriei situatii".

"Biata Viorica Vasilica, fara a intelege nici ridicolul propriei situatii, dar nici valul de penibil cu care acopera tara in relatiile externe, persevereaza in a ramane infipta in scaunul de la Palatul Victoria. Saraca femeie este pusa de Dragnea sa faca lucruri pentru care nici nu este pregatita si pe care, chiar daca ii sunt scrise sau soptite de consilieri, nu le poate citi corect si nici tine minte", a mai scris acesta.

El mai spune ca, daca ar avea un minim patriotism, Dancila ar intelege ca niciunui cetaten nu ii este permis sa "impinga tara catre penibil" si ii cere sa demisioneze din functie.

"Daca femeia asta ar avea un minim patriotism ar intelege ca nici unui cetatean nu-i este permis ca de la inaltimea functiei de prim-ministru sa impinga tara catre penibil, continuand sa-si exercite functia cu o induiosatoare inconstienta. Va rog, plecati de la Palatul Victoria, Doamna Dancila!", a conchis Traian Basescu.

Declaratia vine in contextul in care premierul Viorica Dancila a comis mai multe gafe in ultimul turneu efectuat in afara tarii. Cea mai grava a fost cand, aflata in Podgorita (Muntenegru), Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este la Pristina (Kosovo).

Amintim, in context, cea mai recenta gafa comisa de prim-ministru, care intr-un mesaj transmis de Ziua Imnului National, a confundat momentele istorice din 1918 si 1848.

Iata aici despre ce este vorba: Gafa Vioricai Dancila din mesajul transmis de Ziua Imnului National. Mesajul a fost modificat pe site-ul Guvernului

Viorica Dancila este renumita pentru gafe, greseli gramaticale si exprimari deficitare care fac deliciul internautilor si rusinea romanilor care isi dau seama cine ii conduce.

Iata doar cateva dintre ele:

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Basescu Dancila penibila , #stiri Traian Basescu