Basescu: Antonescu n-o sa ajunga niciodata presedinte

Luni, 26 August 2013, ora 20:40
4841 citiri
Basescu: Antonescu n-o sa ajunga niciodata presedinte
Foto: Digi 24

Presedintele Traian Basescu a spus, luni seara, in cadrul unei declaratii de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, nu va ajunge niciodata presedinte al Romaniei, deoarece nu stie sa respecte functia.

Seful statului a fost intrebat cum apreciaza comportamentul lui Crin Antonescu de luni, de la ceremonia depunerii juramantului noului Ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, cand liderul liberal a plecat inaintea inceperii discursului lui Basescu.

"Intr-un singur fel: N-o sa ajunga niciodata presedinte, pentru ca nu stie ce inseamna sa fii presedinte, nu stie sa respecte functia. Si, de fapt, era o ceremonie dedicata chiar colegei sale", a spus presedintele.

Traian Basescu: Ponta sa guverneze, nu sa televizeze. Sunt incompetenti

Seful statului a mai afirmat, referitor la presedintele PNL, ca nu accepta "minciunile despre controlul presedintelui asupra DNA".

"Si Crin Antonescu, si Vasile Blaga si toti sa aiba grija de infractorii pe care ii au in partide", a precizat Traian Basescu.

Basescu si Antonescu - noi sageti la Cotroceni

Un nou episod din conflictul Crin Antonescu - Traian Basescu s-a consumat la Palatul Cotroceni, atunci cand Ramona Manescu a depus juramantul in functia de ministru al Transporturilor.

Dupa ce a aprobat rapid propunerea lui Victor Ponta pentru inlocuirea lui Relu Fenechiu, seful statului i-a urat noului ministru bun venit in Guvern, i-a trasat patru directii de actiune si a invitat-o sa "nu aiba aprecieri gen Crin Antonescu legate de DNA".

Seful PNL nu a fost insa prezent sa asculte aceasta remarca, el fiind primul care a aratat ostilitate la Cotroceni. Chiar atunci cand Traian Basescu a inceput sa vorbeasca, presedintele PNL, Crin Antonescu, a iesit din sala, dupa ce a dat mana cu Ramona Manescu.

Duminica, dupa Biroul Permanent al PNL care a decis sa-i ofere premierului Victor Ponta posibilitatea sa aleaga intre Ramona Manescu si Nini Sapunaru, Crin Antonescu l-a atacat din nou, voalat, pe seful statului si a reclamat ca ANI si DNA au drept tinta unica Partidul National Liberal.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Traian Basescu Antonescu presedinte, #Basescu Antonescu niciodata presedinte, #Antonescu plecat discurs Basescu, #Basescu Antonescu DNA, #Basescu Antonescu numire Ramona Manescu , #Crin Antonescu