Basescu, acuzatii grave: Ma tem ca Rosca Stanescu a fost ajutat de un ministru liberal (Video)

Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 20:20
5453 citiri
Basescu, acuzatii grave: Ma tem ca Rosca Stanescu a fost ajutat de un ministru liberal (Video)
Foto: B1 Tv

Presedintele Traian Basescu a vorbit, luni seara despre scandalul iscat de acuzatiile lui Sorin Rosca Stanescu, acuzand ca scopul a fost acela ca seful tarii sa fie acuzat de tradare de tara.

Dupa ce s-a dovedit ca acuzatiile prezentate de acesta au fost false, senatorul se afla la un pas de excluderea din PNL.

"Constatam toti ca Sorin Rosca Stanescu e naiv. El e specializat in acest tip de diversiuni. Nu-l cred ca a luat documentele de la Facias, ma tem ca a fost ajutat de un ministru liberal", a declarat Traian Basescu, invitat la B1 Tv.

Basescu: SRS a fost ajutat de un ministru liberal

In ceea ce priveste scenariul in care i s-ar pregati a treia suspendare, presedintele Basescu a declarat ca tradarea de tara "e mult mai convenabila pentru situatia in care se afla ei, implica un vot cu doua treimi, care conduce automat la suspendarea presedintelui pana se pronunta Inalta Curte. Acesta a fost planul, si aici a lucrat si Victor Ponta".

"Cine crede ca Ponta si-a asumat riscul unei declaratii ca Basescu a vandut tara in CE, in care a jignit toti sefii de stat de acolo... Afirmatia a fost extrem de grava si avea scopul sa se adauge ca o piesa la acest plan", a completat seful statului.

Acesta a mentionat ca, marti, la Paris, se va intalni cu lideri europeni si o sa-i informeze ca declaratia lui Ponta "nu trebuie luata in consideratie, sa nu se considere niciunul jigniti".

Nu am ce sa discut cu un asemenea om

Intrebat daca mai vorbim cu prim-ministrul Ponta, Traian Basescu a subliniat ca nu are ce discuta "cu un asemenea om".

"Cand un premier plagiator se deda la asemenea minciuni care afecteaza teribil credibilitatea Romaniei, o spune premierul, nu un gigel din opozitie, ca Romania a fost vanduta. Foarte grava afirmatia.

Va asigur ca toti liderii se intreaba cine a cumparat-o, cine e vizat de premierul Romaniei ca fiind cumparat", a mai declarat seful statului.

Luni, Crin Antonescu a propus, iar Biroul Politic Central al PNL a aprobat excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu, pe care presedintele l-a acuzat, intr-o declaratie publica tinuta vineri la Palatul Cotroceni, ca a folosit informatii false pentru a-l trimite in fata procurorilor. Urmeaza ca Delegatia Permanenta a PNL sa voteze decizia definitiva de excludere a lui Rosca Stanescu din partid.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Basescu scandal Rosca Stanescu, #SRS scandal Basescu , #presedinte
Comentarii