Basescu acuza: Fratele meu, om operat pe inima, nu primeste medicamente in inchisoare

Marti, 27 Decembrie 2016, ora 12:095925 citiri
Basescu acuza: Fratele meu, om operat pe inima, nu primeste medicamente in inchisoare
Foto: Facebook/Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu s-a plans ca fratele sau, Mircea Basescu, nu primeste medicamente de inima in inchisoare, desi a fost operat pe cord.

"Acum o ora am inchis cu fratele meu, om operat pe inima. Nu i se dau medicamentele la timp, cele din reteta pe care o are. I s-au dat alte medicamente si i s-a spus ca sunt echivalente. A avut cateva zile in care nu i-a adus nimeni niciun medicament in conditiile in care omul este operat pe inima", a declarat Traian Basescu la B1 TV.

Fostul sef de stat s-a plans de faptul ca autoritatile din penitenciar i-au spus lui Mircea Basescu ca medicamentele prescrise sunt prea scumpe.

Discutia a pornit de la faptul ca presa a relatat faptul ca Dan Adamescu, care este intubat si are septicemie, potrivit familiei, nu are dreptul sa fie vizitat de familie.

"Este inuman ceea ce se intampla acum. Un om cu septicemie nu are sansa sa isi vada apropiatii ca i-a expirat cele cinci vizite pe luna", a spus Basescu.

Fostul presedinte a adaugat ca din cauza conditiilor din penitenciare mor chiar mai multi oameni decat a ucis Alexandru Visinescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News