Basescu a fost vizitat acasa de Oana Mizil: Unde e problema?

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 16:04 5810 citiri
Foto: site Camera Deputatilor

Fostul presedinte Traian Basescu a confirmat ca a fost vizitat de Oana Mizil, iubita primarului suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, dar nu a dorit sa dezvaluie motivul vizitei.

Antena3 a difuzat luni seara imagini in care Oana Mizil, fost deputat PSD, aparea iesind de la locuinta lui Traian Basescu din strada Mihaileanu.

Contactat de obiectiv.info, fostul presedinte a confirmat ca a fost vizitat de Oana Mizil.

Dialogul integral purtat de reporter cu Traian Basescu:

"Reporter: Doamna Oana Mizil a fost vazuta ca a intrat la dumneavoastra, la vila din Mihaileanu. Este adevarat, v-ati vazut cu ea?

Traian Basescu: Da, doamna, de buna seama. Unde e problema?

Reporter: Ar dori sa va cumpere casa?

Traian Basescu: Doamna, cred ca nu sunteti normala! Cum sa-mi cumpere casa? Ei au fost evacuati si sunt necajiti acum, ce-i drept, dar nu pentru asta a venit.

Reporter: Dar in ce scop a venit la dumneavoastra?

Traian Basescu: Ei, doamna, asta va framanta?"

Pelerinaj la casa fostului presedinte:

La randul sau, Marian Vanghelie, aflat in arest la domiciliu, a facut o serie de declaratii la Romania TV, dezvaluind ca fostul presedinte primeste in vizita numerosi politicieni.

El a spus ca discutiile purtate cu Oana Mizila au fost "intime, in sensul ca sunt private".

"Daca ati lua agenda domnului presedinte si ati vedea in ultimele doua luni cu cat de multe persoane s-a vazut... Ati cerut cumva ce a discutat cu dl Oprea? Ce a discutat cu dl Geoana? Poate timpul o sa va faca sa... ca sa va satisfaca curiozitatea. Astea nu se pot discuta. Daca eu discut ceva cu dvs, ma apuc sa fac public?", a declarat Marian Vanghelie.

Vanghelie, trimis in judecata pentru 25 de infractiuni si un prejudiciu de aproape 300 de milioane de lei

Vanghelie, in libertate pentru nasterea fetitei: As vrea sa am puterea necesara sa ma exprim ca lumea (Video)

Totodata, acesta a precizat ca subiectele discutate de Oana Mizil cu Traian Basescu nu au legatura cu dosarul sau.

"Este cu totul si cu totul diferit. Poate cu timpul o sa vi se satisfaca curiozitatea (...) Pot sa va zic un singur lucru. Sa-i spuneti un singur lucru domnului general ca daca ma urmareste pe mine sa inteleaga si ceilalti politicieni, si dl Blaga, si dna Gorghiu, si dl Dragnea, ca acel general ii urmareste si pe ei.

Ar trebui sa fim ingrijorati ca se ocupa cineva si urmareste o mare parte din clasa politica, nu ceea ce discut eu cu dl Geoana, cu dl Basescu", a mai comentat Marian Vanghelie, fara sa spuna cine este generalul care se ocupa cu astfel de lucruri.

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com