Atanasiu: Basescu forteaza suspendarea pentru a se implica si mai mult in campanie

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 22:39 2239 citiri
Foto: Facebook Alaturi de presedintele nostru

Prim-vicepresedintele ACL Theodor Atanasiu crede ca presedintele Traian Basescu o sustine fatis pe Elena Udrea si il ataca pe Klaus Iohannis tocmai pentru a fi suspendat si pentru a se implica mai mult in campania electorala.

"Desi ani de-a randul a proclamat necesitatea unificarii dreptei, domnul Basescu si-a aratat din nou adevaratul crez politic: dreapta trebuie sa fie unita numai sub comanda sa si a Elenei Udrea. Constatam ca domnul Basescu, in perfect acord cu dorinta si obiectivele lui Victor Ponta, forteaza suspendarea pentru a se putea implica si mai mult in campania doamnei Udrea", spune Atanasiu, potrivit Romania Tv, care citeaza Agerpres.

Tariceanu cere suspendarea lui Basescu, dar recunoaste ca nu mai e timp "fizic"

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a dat ieri o dovada elocventa de 'sprijin' pentru cauza dreptei politice romanesti, atacandu-l cu inversunare pe principalul candidat al acesteia, domnul Klaus Iohannis, singurul care ii poate invinge pe Victor Ponta si PSD", a adaugat Theodor Atanasiu.

Presedintele Traian Basescu l-a caracterizat marti pe liderul PNL, Klaus Iohannis, drept un om slab, fiind 'subred ca si caracter', si l-a sfatuit pe Vasile Blaga, presedintele PDL, sa caute alt prezidentiabil.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a prezentat luni Parlamentului o initiativa de suspendare a presedintelui Traian Basescu, printre motivele invocate fiind si cel al implicarii "evidente" a acestuia in campania electorala, de partea PMP, intr-un cadru neconstitutional.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com