Antonescu s-a dezlantuit: Geoana e un "mincinos las", iar Basescu un "tiran"

Duminica, 15 Noiembrie 2009, ora 21:47
5049 citiri
Antonescu s-a dezlantuit: Geoana e un "mincinos las", iar Basescu un "tiran"

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a criticat duminica, la mitingul electoral organizat de PNL in Bacau, pe Mircea Geoana si Traian Basescu, "mincinosul las" si "tiranul", chemati de prezidentiabilul liberal "sa lase Romania".

Antonescu s-a referit, in discursul sau de la Bacau, la Traian Basescu ca la un "tiran", iar la Mircea Geoana ca la un "mincinos las". "Romania a stat destul la mana voastra! V-ati ghitftui, v-ati imbogitit! V-ati arajat! Lasati-ne si pe noi sa traim acum in Romania noastra, nu a voastra!", a sustinut el.

"Domnule Viorel Hrebenciuc, te rog frumos, lasa-l pe Mircea Geoana sa vina la confruntarea electorala! Daca nu-l lasati sa-l vada romanii, in fata mea, in fata celorlalti candidati, luati-va papusa si plecati acasa! Lasati-ne Romania! Cum poate cineva intreg la minte si cu constiinta curata sa spuna ca eu si Traian Basescu am avut ieri o intalnire aranjata?

Cand a avut curaj cineva, Mircea Geoana si clica lui sa-i puna lui Basescu intrebarile pe care i le-am pus eu si la care nu a fost in stare sa raspunda decat cu mitocanii? Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Dan Nica, ati facut sluj un an de zile la curtea lui Basescu si ati nenorocit Romania. Dati-va la o parte, eu ma bat cu Basescu, voi asteptati!", a mai declamat Antonescu, la Bacau.

Liderul PNL a criticat ca, in dezbaterea de la Cluj, Basescu nu a vrut sa vorbeasca despre moguli, despre flota, despre casa din Mihaileanu, despre "caricaturile de oameni politici de ambele sexe", dar si despre alte subiecte.

In aceeasi masura, Crin Antonescu a criticat si faptul ca liderul PSD nu vrea sa participe in dezbateri publice. "Mircea Geoana vrea sa vorbeasca singur, Mircea Geoana vrea sa citeasca foile pe care i le dau altii. Il chem pe Mircea Geoana sa vorbim despre subventiile la agricultura, despre medicamentele compensate (...) Il chem pe mincinosul Mircea Geoana sa vorbim de salariile profesorilor, intr-un an de zile in care a avut ministerul educatiei! Mircea Geoana, ia-l de mana pe Traian Basescu, seful tau si asociatul tau, si plecati! Eu, Crin Antonescu, candidez impotriva voastra! A venit randul nostru!", s-a adresat Antonescu alegatorilor.

Presedintele liberal a comentat ca cei doi contracandidati ai sau sunt "nerusinati, ostentativi, nesimtiti". "Vom castiga! Cum a castigat Stavarache la Bacau, cand nu credeau Hrebenciuc si Sechelariu, voi castiga eu la Bucuresti, cand nu cred Basescu si Geoana!", a conchis el.

Si vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, s-a referit, in cadrul mitingului de la Bacau, la dezbaterea Antonescu-Basescu, apreciind ca liderul liberal "l-a batut mar pe Traian Basescu". "Eu cred nu numai Mircea Geoana va sta la cutie, cred ca si Traian Basescu va sta la cutie! Va cauta orice motiv pentru a nu-l mai intalni pe Crin Antonescu.

De fiecare data, Mircea Geoana si Traian Basescu au spus ca Antonescu nu este indeajuns de puternic sa se bata cu ei. Iata ca, prima ora cand s-a intalnit Crin Antonescu cu Traian Basescu, pe terenul lui Traian Basescu, cu suporterii lui Traian Basescu, cu moderatorii si cu televiziunile lui Traian Basescu, Crin Antonescu l-a invins", a sustinut el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#Crin Antonescu miting Bacau, #Antonescu Basescu tiran, #Antonesc Geoana las mincinos , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza CiCi
CiCi
rank 5
Este oare adevarat ca Antonescu si-a negljat sotia bolnava pentru Adina Valean? Intreb pentru ca atunci nu poti sa acuzi un Basescu, pentru cum si-a tratat sotia de-a lungul vietii, NU MAI POTI SA ITI PERMITI SA APRECIEZI PE CINEVA!!!