Antonescu: Flutur crede ca alegatorii mei sunt oile cu care scrie el pe dealuri?

Vineri, 04 Decembrie 2009, ora 21:31
4717 citiri
Antonescu: Flutur crede ca alegatorii mei sunt oile cu care scrie el pe dealuri?
foto: Realitatea TV

Presedintele PNL Crin Antonescu a criticat afirmatiile lui Traian Basescu si ale lui Gheorghe Flutur referitoare la formarea unui Guvern de dreapta, dupa alegeri, precizand ca acestia "vorbesc despre o dreapta teoretica" si ca votantii PNL nu sunt oi.

"E de dreapta sa scrii cu oi pe un munte 'Traiasa seful!', cum a facut Flutur? Flutur crede ca alegatorii astia ai mei sunt oile alea cu care scrie el pe dealuri 'Mandra Bucovina, il iubim pe Basescu'?", a declarat vineri seara liderul PNL, la Realitatea Tv.

"Flutur crede ca lucrurile pot merge asa, il scoatem pe Basescu ca dupa-aia vin toti liberalii cu valiza", a mai precizat Crin Antonescu,

"Eu nu sunt asa, iar partidul m-a urmat, pana in clipa de fata, m-a urmat", a mai declarat liderul PNL, precizand ca "poate sa castige Traian Basescu cu 100% alegerile, pe mine si pe cei care sunt alaturi de mine nu ne va avea alaturi niciodata".

Basescu si-a monitorizat, asculat si urmarit adversarii politici

Presedintele PNL sustine ca nu este interesat de scandalul declansat joi de faptul ca Mircea Geoana a recunoscut in timpul dezbaterii cu Traian Basescu ca s-a intalnit cu Sorin Ovidiu Vantu, catalogand intrega poveste drept "o chestie de impresie artistica".

"Eu n-am luat decizia de a-l sutine pe Mircea Geoana in turul doi in acest context, daca iese bine sau nu in dezbatere (n.r. Mircea Geoana)", a declarat Crin Antonescu, admitand totusi ca intalnirea nocturna a liderului PSD cu controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a fost "un gest neinspirat electoral".

"Nu pot sa accept faptul ca Geoana este descalificat din aceasta cauza", a declarat liderul PNL, referindu-se la prestatia lui Mircea Geoana in dezbaterea de joi, catalogata drept slaba de presa si analistii politici.

Liderul PNL a mai precizat ca momentul intalnirii lui Geoana cu Vantu ar trebui depasit cu lejeritate, din moment ce Traian Basescu s-a intalnit de asemenea cu SOV, in reperate randuri, potrivit declaratiilor omului de afaceri dar ai celor ale sefului statului.

Antonescu sustine ca Traian Basescu este sustinut de Sorin Ovidiu Vantu inca din 2001, iar seful statului s-a intalnit cu acesta "de foarte multe ori, in timpul mandatului de presedinte".

Referindu-se la fotografia aparuta in presa care imortalizeaza momentul intalnirii dintre Mircea Geoana si Sorin Ovidiu Vintu, de miercuri seara, Antonescu a declarat ca "este limpede ca Traian Basescu si-a monitorizat, asculat si urmarit adversarii politici".

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Crin Antonescu intalnire Geoana Vantu, #Antonescu dezbatere Geoana Vantu , #Crin Antonescu