Alina Gorghiu: Traian Basescu este Alba ca Zapada

Marti, 03 August 2021, ora 01:293538 citiri
Alina Gorghiu: Traian Basescu este Alba ca Zapada

Udrea, Predoiu si Blaga sunt posibilii pitici din jurul Albei ca Zapada, crede deputatul liberal Alina Gorghiu.

"Catalin Predoiu e cel care va prelua fraiele PDL si va reincerca sa isi deschida ambasadele cu Presedintia, iar razboiul Blaga-Udrea se va transa in aceasta toamna", scrie Alina Gorghiu intr-o postare pe blogul propriu.

In opinia sa, situatia la varful PDL s-ar putea schimba in toamna.

"Din nou clar e ca razboiul Blaga-Udrea se va transa cumva in aceasta toamna, iar haios e ca au prins amandoi un "drag de PNL", ceva de speriat. Mi-e limpede ca marele tehnocrat Predoiu, cu origini liberale repudiate de domnia sa de zor, va prelua fraiele PDL, dupa doar cateva luni de la botezul de partid - dar asa "e unii", norocosi", scrie Alina Gorghiu.

Ea crede ca a gasit si rezolvarea misterului Partidului Alba ca Zapada, a carui aparitie a fost prevazuta de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu acum cativa ani.

"Probabil ca, asa, smotocit recent de Traian Basescu, Catalin Predoiu incearca deja sa isi redeschida ambasadele cu Presedintia, atat de mult draga lui. Acum mi-e clar ca Alba ca Zapada e insusi presedintele, inconjurat de pitici, dar atat de mici, incat risca sa nu mai treaca pragul parlamentar la viitoarele alegeri, daca o tin tot asa", conchide Alina Gorghiu.

A.V.

Comentarii