Afis urias anti-Basescu, langa sediul de campanie al presedintelui

Luni, 30 Noiembrie 2009, ora 15:01 4822 citiri

Pe fatada cladirii de langa sediul de campanie al lui Traian Basescu a fost amplasat, luni dimineata, un mash in care este infatisat presedintele, alaturi de cativa oameni de afaceri controversati, si mesajul "Ei sunt adevarata majoritate!", Sever Voinescu aratand ca in spatele acestui gest sta PSD.

Un mash cat toata fatada fostului magazin Bucuresti a fost aplicat luni dimineata langa sediul de campanie al presedintelui Traian Basescu. Acesta imita un afis al presedintelui, in care Basescu le transmite romanilor ca ei sunt adevarata majoritate, doar ca, in afisul parodie, un Traian Basescu cu bratele desfacute arata spre Radu Berceanu, Costel Costanda, Omar Hayssam, Puiu Popoviciu, Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi si Adriean Videanu, mesajul transmis fiind ca "Ei sunt adevarata majoritate!".

In josul mashului se pune intrebarea "Mai suporti cinci ani?", iar alaturi de cativa ardei iuti rosii sta mesajul "Arde-i!", aluzie la mesajul de campanie al lui Traian Basescu din 2004.

"Aparitia acestui mesaj electoral otravit dovedeste inca odata felul in care PSD si Mircea Geoana inteleg sa lupte in aceste alegeri. Cei care se afla in spatele lui Mircea Geoana au facut averi trisand, dezinformand si practicand diversiuni. La fel si Mircea Geoana crede ca o sa castige aceste alegeri", a comentat Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al candidatului Traian Basescu, aparitia bannerului de langa sediul de campanie.

Voinescu a precizat ca isi aduce aminte cu amuzament de afirmatiile facute de purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, duminica, in legatura cu presupuse sume exagerate pe care PDL le-ar fi cheltuit in campanie. "L-as intreba pe domnul Duvaz, dar si pe domnul Vanghelie, despre care am auzit ca ar avea o oarecare legatura cu cladirea pe care s-a pus acest mash, daca domniile lor, cand au rostit acea suma, nu cumva s-au uitat in propriile registre. In orice caz, nu am nicio indoiala, electorii vor sanctiona campania murdara la alegerile din 6 decembrie", a spus Voinescu.

La ora transmiterii acestei stiri, reprezentantii PDL verifica legalitatea amplasarii afisului. Stafful presedintelui a decis sa difuzeze, cu ajutorul unor boxe amplasate in afara sediului de campanie, melodia folosita in campania din 2004, "Romania trezeste-te!", a celor de la Morometii, combinata cu fragmente din discursuri dure la adresa lui Mircea Geoana rostite Crin Antonescu in campania pentru turul I, si din discursul lui Mircea Geoana in care promite 20.000 de euro fiecarui roman care se intoarce din strainatate sa munceasca in tara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
PNL
rank 4
Aparitia acestui mesaj electoral otravit dovedeste inca odata felul in care PSD si Mircea Geoana inteleg sa lupte in aceste alegeri