1 Decembrie: Basescu merge la Cotroceni, iar la parada va sta in multime

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 14:31 3412 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Traian Basescu

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a confirmat, miercuri, ca va merge la receptia de la Palatul Cotroceni, organizata cu ocazia Zilei Nationale, de catre actualul sef de stat.

Pe parcursul celor doua mandate in functia presedinte, Traian Basescu a fost gazda receptiei oficiale care se organizeaza in mod traditional de 1 Decembrie.

Cat despre parada militara de la Arcul de Triumf, surse din partid sustin ca Traian Basescu va asista la aceasta, dar nu de la tribuna oficiala, ci va sta printre oameni.

Iohannis explica de ce nu primeste penali la Cotroceni, dar l-a invitat pe Basescu si de ce Firea a fost "ineleganta"

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, legat de decizia de a nu invita la parada militara si la receptia organizate de 1 Decembrie "persoane cu probleme penale", ca de Ziua Nationala trebuie date semnale puternice ca la varful statului se promoveaza curatenia in politica.

El a mai spus ca nevinovatia este un principiu pe care cu totii il respectam, dar ca politicienii care au probleme cu justitia, vinovati sau nu, trebuie sa faca un pas inapoi pana isi rezolva aceste probleme.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News