Surprize mari in Spania: FC Barcelona si Real Madrid invinse in aceeasi zi

Vineri, 07 Februarie 2020, ora 09:05
4292 citiri
Surprize mari in Spania: FC Barcelona si Real Madrid invinse in aceeasi zi
Foto: Instagram/FC Barcelona

FC Barcelona si Real Madrid, principalele favorite la castigarea editiei din acest an a Cupei Spaniei la fotbal, au fost eliminate in sferturile de finala ale acestei competitii, dupa ce au fost invinse in meciurile disputate joi seara.

Barca, castigatoarea a 30 de cupe nationale (un record) a fost invinsa la limita pe terenul formatiei Athletic Bilbao (scor 0-1), bascii marcand golul victoriei in prelungirile reprizei secunde a partidei de pe San Mames, prin atacantul Ianki Williams (90+3).

Acest esec vine pe fondul crizei interne pe care o traverseaza clubul catalan, dupa conflictul dintre starul argentinian Lionel Messi si directorul sportiv Eric Abidal.

Real Madrid, liderul din Primera Division, s-a inclinat pe teren propriu in intalnirea cu Real Sociedad (scor 3-4). Oaspetii au deschis scorul in prima repriza, prin norvegianul Martin Odegaard (22), jucator imprumutat de madrileni gruparii din San Sebastian, iar apoi si-au majorat avantajul in debutul reprizei secunde, gratie dublei suedezului Alexander Isak (54, 56). Fundasul brazilian Marcelo a redus din handicap (59), insa Sociedad a refacut diferenta de trei goluri dupa reusita lui Mikel Merino (69).

Real Madrid a dominat finalul jocului marcand de doua ori, prin Rodriygo (91) si Nacho Fernandez (90+3), goluri insuficiente insa pentru a mai schimba soarta calificarii.

Athletic Bilbao si Real Sociedad se alatura astfel formatiilor Granada si Mirandes (D2), care si-au asigurat prezenta in penultimul act al Cupei Spaniei in urma meciurilor disputate marti si miercuri.

Rezultate - sferturi de finala:

marti

Granada - CF Valencia 2-1

Au marcat: Soldado 3, 90+4 - penalty, respectiv Rodrigo Moreno 40.

miercuri

Mirandes (D2) - Villarreal 4-2

Au marcat: Barrozo 17, Merquelanz 45+3 - penalty, Onaindia 58, Antonio Sanchez 90+2, respectiv Ontiveros 32, Cazorla 56 - penalty.

joi

Real Madrid - Athletic Bilbao 3-4

Au marcat: Marcelo 59, Rodrygo 81, Nacho 90+3, respectiv Odegaard 22, Isak 54, 56, Merino 69)

Athletic Bilbao - FC Barcelona 1-0

A marcat: Williams 90+3.

Vineri va avea loc tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Cupei Spaniei, programate pe 3 si 4 februarie. Finala va avea loc in data de 18 aprilie.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#rezultate Cupa Spaniei, #Real Madrid Cupa Spaniei, #FC Barcelona Cupa Spaniei , #stiri FC Barcelona