Presa spaniola, reactii dure dupa eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor

Miercuri, 08 Mai 2019, ora 08:01
30964 citiri
Presa spaniola, reactii dure dupa eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor
Foto: Hepta.ro

Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa din Spania dupa eliminarea suferita de FC Barcelona in semifinalele Ligii Campionilor, in fata celor de la Liverpool.

Publicatiile iberice amintesc la unison de faptul ca Barcelona a fost eliminata lamentabil si anul trecut de AS Roma, dupa ce a avut un avans considerabil.

Iata ce scriu publicatiile spaniole:

Marca: Ce s-a intamplat anul trecut cu Roma a fost o gluma! In vacanta la Roma si la concert la Liverpool. Doua dintre cele mai negre seri pentru Barcelona in doar un an cu Valverde pe banca, aflat in mijlocul criticilor. Doua reveniri ce pareau imposibile pentru o echipa precum Barcelona au devenit realitate datorita a doua echipe ce au profitat de relaxarea catalanilor. Revenirea de pe Anfield este insa mai sangeroasa decat cea de la Roma. De altfel, cea de la Roma pare o gluma in comparatie cu ce s-a intamplat pe Anfield. Liverpool s-a calificat in finala pe merit, iar Valverde si-a complicat viata pe banca Barcelonei.

Mundo Deportivo: Liverpool a fost superioara de la inceput pana la final si a depasit Barcelona dupa o noua seara neagra. Istoria de la Roma s-a repetat si Barcelona ramane fara finala Ligii Campionilor. Este inexplicabil jocul Barcelonei, in timp ce Liverpool a fost superioara la toate capitolele, oferindu-le una dintre cele mai mari umilinte din istorie.

As: Tragedia Barcelonei pe Anfield! O revenire maiestruoasa a lui Liverpool a ridiculizat Barcelona, care a parut la fel de paralizata cum a fost anul trecut la Roma. Liverpool a zdrobit Barcelona ca pe niste gandaci!

Sport: Ceea ce parea imposibil s-a intamplat din nou. FC Barcelona a repetat seara neagra de la Roma si a fost eliminata dupa ce a incasat un 4-0 istoric. Liverpool a fost mai buna desi nu i-a avut pe Salah si Firmino.

El Mundo: Barcelona a fost incredibil de ridicola si spune adio Ligii Campionilor. Echipa lui Valverde a repetat fiasco-ul de la Roma!

FC Barcelona a fost eliminata incredibil de Liverpool in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a pierdut mansa retur cu 4-0 si a anulat practic avantajul de trei goluri (3-0) luat in meciul tur.

Golurile formatiei lui Jurgen Klopp au fost marcate de Origi (7, 79) si Wijnaldum (54, 56).

In cealalta semifinala se intalnesc in aceasta seara Ajax Amsterdam si Tottenham, de la ora 22:00, in direct pe Ziare.com. Meciul pleaca de la 1-0 pentru formatia olandeza.

Finala Ligii Campionilor va avea loc pe 1 iunie.

C.S.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Barcelona Liverpool, #eliminare Barcelona Liga Campionilor , #stiri FC Barcelona
Comentarii
Poza FaneSandokanu
FaneSandokanu
rank 1
Dn Daea,la ei,cormoranii scriu istorie,la noi,fac baie in piscine.