Presa spaniola, in delir dupa ce Barcelona a eliminat Milanul din Champions League

Miercuri, 13 Martie 2013, ora 07:273503 citiri
Presa spaniola, in delir dupa ce Barcelona a eliminat Milanul din Champions League

Presa din Spania este in al noualea cer dupa ce FC Barcelona a reusit un meci de exceptie in fata italienilor de la AC Milan, izbutind sa se califice in sferturile de finala ale Champions League.

Dupa 0-2 la Milano, catalanii s-au impus pe teren propriu cu 4-0.

Daca publicatiile din Barcelona au dat titlurile asteptate, nu acelasi lucru se poate spune despre ziarele de sport din capitala, care au salutat, de asemenea, succesul Barcei.

"Revenirea de care aveau nevoie", a titrat Marca, dezvoltand in subtitlu: "Cand pesimismul a cuprins suflarea "blaugrana", dupa 0-2 la Milano, Barca a aratat cea mai buna forma a ei pentru o revenire istorica."

Cei de la AS au fost ceva mai rezervati, multumindu-se sa constate rezultatul: "Messi a marcat doua goluri inainte de pauza iar Villa si Jordi Alba au stabilit scorul final. Niang a lovit bara la 1-0 iar Milanul a incheiat vlaguita."

"Inca o noapte magica, pentru istorie", a fost titlul din Mundo Deportivo.

"Barca a revenit la cea mai buna forma pentru a anula acel 0-2 de pe San Siro si pentru a se califica in sferturi. Messi, cu doua goluri spectaculoase, Villa, care a jucat pe postul sau, si Jordi Alba au adus victoria", au mai scris catalanii.

In fine, Sport a facut o scurta legatura cu conclavul de la Vatican notand "Fum alb pe Camp Nou", aluzie la semnul pe care suflarea catolica il asteapta pentru a sti ca a fost ales un nou papa.

"A fost o noapte de vis, una pe care toti fanii Barcei ar trebui s-o traiasca", a mai scris publicatia din Barcelona.

Barcelona a demolat-o pe AC Milan si s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor (Video)

FC Barcelona a castigat cu 4-0 returul disputat marti seara cu AC Milan si s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.