Ce a hotărât FC Barcelona după ce clubul a câștigat titlul atât la masculin cât și la feminin

Luni, 15 Mai 2023, ora 13:41
1557 citiri
Ce a hotărât FC Barcelona după ce clubul a câștigat titlul atât la masculin cât și la feminin
Barcelona a castigat titlul si la masculin si la feminin FOTO facebook

FC Barcelona a anunţat că va sărbători titlurile obţinute de echipele feminină şi masculină de fotbal cu o paradă care va avea luni seara în oraşul catalan, transmite DPA.

Barca a anunţat că jucătoarele şi jucătorii celor două campioane vor împărţi acelaşi autobuz descoperit pe un traseu de 8 km între stadionul Camp Nou şi Arcul de Triumf începând cu ora 18:00 locală. Va fi prima paradă de acest fel după anul 2018.

Echipa feminină a Barcelonei a câştigat încă din aprilie al optulea său titlu, în timp ce băieţii şi-au asigurat un nou titlu, al 27-lea, dar primul din 2019, după victoria cu Espanyol (4-2), de duminică.

Fanii catalanii au sărbători însă de duminică seara pe străzile oraşului, fiesta continuând până spre luni dimineaţă.

Este primul titlu pentru Xavi, care a preluat Barcelona ca antrenor în 2021. Ca jucător, el are în palmares toate trofeele posibile, inclusiv opt titluri în Spania şi patru Ligi ale Campionilor.

După meciul cu Espanyol, fostul mijlocaş a spus: ''Nu este titlul lui Xavi, este titlul Barcelonei, o echipă care creşte şi se dezvoltă. Sunt încântat pentru jucători, pentru staff, pentru conducere... Mă simt mândru că antrenez aceşti jucători''.

Pe cine vrea FC Barcelona antrenor după plecarea lui Xavi
Pe cine vrea FC Barcelona antrenor după plecarea lui Xavi
FC Barcelona are mai multe variante în vedere pentru a-i succede lui Xavi, care şi-a anunţat plecarea de la club în vară. Totuşi, potrivit Mundo Deportivo, oficialii de la FC Barcelona speră...
Ungurul minune din tenisul masculin a mai făcut o victimă de top
Ungurul minune din tenisul masculin a mai făcut o victimă de top
Tenismenul maghiar Fabian Marozsan își continuă parcursul fabulos de la Miami, calificându-se în sferturile de finală. Ultima sa victimă este australianul Alex De Minaur, un jucător care...
#barcelona, #titlu, #masculin, #feminin, #campioana , #stiri fotbal