Cine e puștiul de 16 ani care a intrat direct titular la FC Barcelona

Luni, 22 Ianuarie 2024, ora 17:52
3546 citiri
Cine e puștiul de 16 ani care a intrat direct titular la FC Barcelona
Cubarsi a debutat la Barca FOTO facebook

FC Barcelona a învins aseară, în deplasare, scor 4-2, formaţia Betis Sevilla, într-un meci din etapa a 21-a din La Liga. Barcelona a condus cu 2-0 şi a fost egalată, iar Ferran Torres a marcat de trei ori.

Ferran Torres a fost omul meciului de pe Stadionul Benito Villamarin. El a deschis scorul în minutul 21 şi l-a majorat în minutul 48, când Barcelona conducea cu 2-0. Gazdele au egalat în numai trei minute, prin dubla lui Isco, din minutele 56 şi 59. Însă catalanii au vrut victoria şi au obţinut-o. Ferran Torres i-a pasat decisiv lui Joao Felix, în minutul 90, şi acesta a adus din la conducere echipa oaspete, pentru ca Torres să reuşească să înscrie pentru a treia oară, stabilind scorul final în minutul 90+2, Betis Sevilla – FC Barcelona 2-4.

Cu Christensen și Inigo Martinez absenți, Xavi a fost nevoit să aibă încredere în fundașul central Pau Cubarsi, 16 ani, pentru a face cuplu cu Ronald Araujo în centrul apărării. În aceeași partidă, Lamine Yamal, în vârstă de 16 ani, a început de asemenea meciul în atac, Raphinha fiind accidentat.

Xavi susține că lipsa de pârghii financiare a Barcei pentru a aduce jucători este motivul pentru care clubul are mai multă încredere în tinerii săi jucători ca niciodată.

"Trebuie să ne bazăm pe acești jucători tineri din cauza situației financiare a clubului", a declarat Xavi după meciul de la Betis.

În clasament FC Barcelona este pe locul 3, cu 44 de puncte, iar Betis se află pe locul 9, cu 31 de puncte.

Antrenorul celor de la FC Barcelona a făcut anunțul mult așteptat. Ce a discutat cu președintele
Antrenorul celor de la FC Barcelona a făcut anunțul mult așteptat. Ce a discutat cu președintele
Antrenorul FC Barcelona Xavi este unul dintre personajele cele mai iubite de suporterii catalani având în vedere faptul că a fost jucător pe Camp Nou. Totuși, acesta fost la un pas să...
Antrenorul FC Barcelona, aproape de demisie. Cum l-a convins președintele să rămână
Antrenorul FC Barcelona, aproape de demisie. Cum l-a convins președintele să rămână
Joan Laporta, președintele FC Barcelona a reușit să îl convingă pe Xavi să nu demisioneze. Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei, a explicat exact cum au decurs discuțiile cu antrenorul...
#barcelona, #debut, #betis, #16 ani, #xavi, #fundas central , #stiri fotbal