Alerta la Barcelona! Messi ar putea pleca de la echipa!

Marti, 03 August 2021, ora 01:322420 citiri
Alerta la Barcelona! Messi ar putea pleca de la echipa!

Alerta la Barceona, superstarul Leo Messi fiind gata sa paraseasca echipa la finalul acestui sezon.

Discutiile interminabile despre prelungirea contractului argentinianului, pretentiile financiare tot mai mari pe care acesta le are si ofertele foarte bune venite pe adresa clubului ii fac pe sefii Barcei sa analizeze tot mai serios posibilitatea de a-l vinde pe Messi.

Cotidianul madrilen As scrie ca fostul Balon de Aur ar putea pleca in schimbul a 200 de milioane de euro, interesate fiind PSG, Manchester City sau Chelsea.

Juan Manuel Asensi, fostul capitan al gruparii catalane, crede ca apatia lui Messi din ultimele meciuri ar putea fi semnul cel mai clar al unei rupturi intre el si Barcelona.

"S-a intamplat ceva cu Messi pentru ca el intotdeauna evolua cu daruire. Trebuie sa fie ceva grav, atitudinea lui nu e normala si nici profesionista. Sigur se intampla ceva cu Messi", a spus acesta.

Leo Messi mai are contract cu Barcelona pana in 2018, clauza de reziliere a intelegerii fiind de 250 de milioane de euro.

De aproape un an, argentinianul negociaza detaliile prelungirii contractului, insa conducerea clubului nu este dispusa sa ii satisfaca pretentiile financiare.

M.D.