Cum decurge viața bărbatului care s-a însurat cu 9 femei în același timp: ”Cel mai rău lucru sunt cheltuielile”

Sambata, 13 August 2022, ora 17:24 349584 citiri
Arthur O Urso s-a însurat cu 9 femei

Arthur O Urso din Brazilia a șocat lumea anul trecut, atunci când s-a căsătorit cu nu mai puțin de nouă femei, într-o singură ceremonie.

Fotomodel, inclusiv pe platforma erotică OnlyFans, bărbatul brazilian a mărturisit că a făcut această nuntă bizară pentru a sărbători ”iubirea liberă” și ca un „protest împotriva monogamiei”, în ciuda faptului că poligamia este ilegală în Brazilia.

Arthur a dezvăluit ulterior că a fost nevoit să întocmească o rotație sexuală pentru a-și programa timp cu fiecare dintre soțiile sale.

El a declarat pentru Daily Star: „Cel mai bun lucru este libertatea sexuală și compania pe care o avem împreună. Weekend-urile noastre sunt foarte distractive. Cel mai rău lucru sunt cheltuielile foarte mari, dar ne putem descurca”.

„Dar respectarea unui orar sexual ne-a cauzat și multe probleme. Uneori simțeam că trebuie să fac sex din cauza programului, și nu din plăcere. În alte ocazii am făcut sex cu una în timp ce mă gândeam la alta”, a mai spus el.

Problemele din dormitor l-au determinat pe Arthur să renunțe la rotația sexuală și să lase lucrurile să „curgă natural”.

Din păcate pentru Arthur, una dintre soțiile sale, Agatha, a părăsit căsătoria.

„Ea a vrut să mă aibă doar pentru ea. Am fost foarte trist de despărțire și mai surprins de scuza ei. A spus că îi lipsește o relație monogamă. Celelalte soții ale mele cred că atitudinea ei este greșită și că a acceptat căsătoria pentru aventură și nu pentru sentimente reale”, a completat brazilianul, care visează în schimb să-și completeze colecția de soții cu alte două femei, pentru a ajunge la zece.

„Am o singură fiică, dar vreau să am un copil cu fiecare dintre soțiile mele. Dragostea pe care o simt pentru fiecare dintre ei este aceeași. Cred că ar fi nedrept să am copii doar cu una sau două dintre ele", a subliniat Arthur O Urso.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News