Un bărbat din Alba a primit interdicție de a se apropia de soția lui, după ce a amenințat-o că ”o va pune în frigider”. Ce l-a înfuriat

Sambata, 17 Septembrie 2022, ora 21:59 2521 citiri
Bărbatul și-a amenințat soția cu moartea FOTO Pixabay

Un bărbat din Cugir a primit interdicția de a se mai apropia de soția sa la o distanță mai mică de 50 de metri și de a o contacta cel puțin jumătate de an, după ce a amenințat-o cu moartea.

În urma deciziei Judecătoriei Alba Iulia, din 12 septembrie, bărbatul a fost evacuat din locuința în care stătea împreună cu soția sa, potrivit alba24.ro

Potrivit motivării instanței, ”în data de 07 septembrie 2022, în jurul orei 11:00, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soția sa, pe fondul unor discuții în contradictoriu, agresorul a provocat scandal în locuința comună, adresând injurii și jigniri victimei, condiții în care a amenințat-o pe aceasta cu moartea, respectiv că o va pune la frigider. În circumstanțele expuse, s-a arătat că numitul a smuls de la gâtul victimei două lănțișoare confecționate din aur”.

Scandalul a pornit după ce bărbatul a găsit ușa încuiată la apartament când s-a întors de la spital.

În plus, bărbatul a amenințat-o pe femeie și că va merge la mănăstire pentru a pune lumânări să moară ea și cei dragi ei și că va da foc casei părinților ei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
... a amenințat-o că ”o va pune în frigider”.