Un bărbat și-a înscenat răpirea de frica iubitei ca să poată pierde noaptea la băut, cu prietenii. Ce riscă pentru că a alertat poliția

Miercuri, 07 Septembrie 2022, ora 13:33 2608 citiri
Bărbatul ”răpit” a petrecut toată noaptea într-un club pe celebra plajă s’Arenal FOTO Unsplash

Un bărbat din Spania a vrut să petreacă o noapte la băut, alături de prieteni, fără să își supere iubita, care l-a amenințat anterior că se desparte de el dacă mai pierde nopțile. Drept urmare s-a gândit că ar putea scăpa basma curată dacă își înscenează răpirea, însă acum este urmărit penal.

Guardia Civil din Palma de Mallorca a inițiat urmărirea penală împotriva bărbatului care a raportat o răpire falsă, potrivit Mallorca Zeitung, citat de Libertatea.

Bărbatul a făcut plângere în dimineața zilei de marți, 6 septembrie, susținând că a fost răpit de patru bărbați care l-ar fi băgat cu forța într-o mașină. A mai spus că a fost jefuit și aruncat din mașină în mijlocul autostrăzii, la Alcúdia, 50 de kilometri de Palma de Mallorca.

Polițiștii au demarat ancheta și au plecat în căutarea presupușilor răpitori, însă și-au dat seama repede că situația nu este cea expusă de bărbat.

L-au interogat din nou pe spaniol, care a mărturisit că a inventat povestea de teama iubitei lui, care l-a amenințat că-l părăsește dacă mai petrece până dimineața alături de prietenii săi. Acesta petrecuse toată noaptea într-un club de pe celebra plajă s’Arenal.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News