Bărbat din Oradea arestat preventiv după ce și-a înjunghiat mortal propriul tată cu un briceag

Miercuri, 13 Decembrie 2023, ora 17:11
1320 citiri
Bărbat din Oradea arestat preventiv după ce și-a înjunghiat mortal propriul tată cu un briceag
Bărbatul din Oradea și-a înjunghiat de mai multe ori propriul tată Foto: oradesibiu.ro

Arestare preventivă în cazul unui bărbat din Oradea, care este suspectat că şi-a ucis tatăl, cu mai multe lovituri de briceag. Victima, care a fost rănită în mai multe zone, fiind înjunghiată inclusiv în inimă, a fost dusă la spital, unde a murit în scurt timp. Suspectul a fost găsit în apartamentul în care locuia, el fiind de asemenea rănit și transportat la spital.

Incidentele violente au avut loc, marţi după-amiază, 12 decembrie, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Ion Bradu din Oradea. În jurul orei 16:43, o persoană a sunat la 112 anunţând că în faţa blocului se află un bărbat înjunghiat în zona gâtului.

Victima, în vârstă de 53 de ani, a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital, unde a murit în scurt timp.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii miercuri de Parchetul de pe lângă Tribunalul Oradea, principalul suspect în acest caz este fiul bărbatului.

Conform anchetatorilor, acesta ”i-a aplicat tatălui său L.M.D., în vârstă de 53 de ani, mai multe lovituri cu un cuţit tip briceag la nivelul gâtului şi al toracelui, provocându-i plăgi înţepate, tăiate, penetrante toracice cu interesare viscerală (cord) şi plăgi cervicale cu interesare arterială, în timp ce se aflau în apartamentul unde locuiau”.

După agresiunea asupra părintelui său, bărbatul s-a tăiat singur cu briceagul, pe mai multe zone ale corpului. Şi el a fost dus la spital.

Miercuri, 13 decembrie, procurorii au emis ordonanţă de reţinere pe numele agresorului şi au formulat propunere de arestare preventivă pe numele său, acesta urmând a fi prezentat instanţei de judecată sub acuzaţia de violenţă în familie sub formă de omor.

Accident violent pe Centura Capitalei. Un tată și-a pierdut viața, iar fiul lui se zbate să supraviețuiască
Accident violent pe Centura Capitalei. Un tată și-a pierdut viața, iar fiul lui se zbate să supraviețuiască
Un bărbat de 35 de ani a murit joi, 25 aprilie, iar fiul său de 13 ani este grav rănit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de o alta. Ambii au fost găsiți inconștienți de...
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
#barbat arestat, #arestare preventiva, #oradea, #omor, #tata mort, #tentativa sinucidere , #arestare