Bărbatul din Timișoara suspectat că şi-a ucis soţia, a fost arestat. Înainte de crimă, cei doi se certaseră crunt

Joi, 13 Ianuarie 2022, ora 12:15 1851 citiri
Bandă galbenă de izolare a locului crimei FOTO: Unsplash.com

Procurorii au anunțat joi, 13 ianuarie, că bărbatul suspectat că şi-a ucis soţia, la Timişoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a înjunghiat victima cu un cuţit la baza gâtului, ceea ce i-a produs femeii o hemoragie masivă ce a dus imediat la deces.

”În data de 12 ianuarie 2022, procurorii Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul C.A.-C., sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra soţiei), prevăzută de art.199 alin.1 raportat la art.188 alin.1 C.pen”, a transmis, joi, prinr-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Potrivit sursei citate, în data de 12 ianuarie 2022, în jurul orelor 0500 – 0530, în timp ce se afla în locuinţa sa situată în Timişoara, inculpatul i-ar fi aplicat soţiei sale o lovitură de cuţit la baza gâtului şi una în antebraţul stâng, leziunea produsă în urma loviturii de la baza gâtului fiind urmată de hemoragie internă şi externă masivă, ce a condus imediat la decesul victimei, în incinta imobilului.

”În data de 12 ianuarie 2021, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile”, au mai precizat procurorii.

Bărbatul are 65 de ani, iar soţia sa avea aceeaşi vârstă.

Bărbatul a înjunghiat-o în urma unui conflict care a avut loc în locuinţa lor din Timişoara, iar apoi a sunat la 112.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News