Propunerea indecenta pe care Charlize Theron i-a facut-o lui Obama

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 22:098460 citiri
Propunerea indecenta pe care Charlize Theron i-a facut-o lui Obama
Foto: Facebook/Charlize Theron

Actrita Charlize Theron, invitata recent intr-o emisiune de mare audienta, si-a amintit ca, in urma cu ceva vreme, tot in show-ul lui Jimmy Kimmel, l-a invitat pe Barack Obama la un club de striptease.

Actrita si-a amintit ca Barack Obama, care era si el invitat, a spus la un moment dat ca isi dorea sa se adreseze unui segment de populatie diferit decat pana atunci. Din senin, spune actrita, s-a trezit invitandu-l la un club de striptease: "Ei bine, daca sunteti in cautarea unui alt segment demografic, va pot duce la un club de striptease".

Imediat, povesteste ea, si-a ingropat fata in maini, dandu-si seama ce grozavie spusese.

"E ingrozitor. Am problema asta, care apare ori de cate ori sunt emotionata. Devin atat de stresata incat spun ceva cu totul nepotrivit... E ca (sindromul - n. red.) Tourette, intr-un fel ciudat. Nu stiu cum sa ma opresc, e blah... e ca o diaree verbala", a declarat actrita saptamana aceasta tot in emisiunea lui Kimmel.

Sindromul Tourette, afectiunea neurologica la care face referire actrita, se manifesta prin pronuntarea diverselor sunete sau cuvinte (ticuri vocale), dar si anumite miscari ale corpului (ticuri motorii), ce nu pot fi controlate.

Cat despre reactia lui Obama, acesta a fost "amuzant", "dragut" si si-a dat seama ca Charlize era coplesita de emotii, marturiseste chiar vedeta. "Nu am putut sa dorm timp de patru saptamani, pentru ca de fiecare data cand inchideam ochii, spuneam: 'Of, Doamne, am spus asta. Of, Doamne, de ce am spus asta?'", povesteste actrita. Patania la care se refera ea a avut loc in luna martie a acestui an.

Charlize Theron, despre intalnirile sale cu rechinii, in locul in care surferul a fost la un pas de moarte

Gazda emisiunii i-a sugerat actritei sa faca aceasta propunere si altor presedinti americani, pe viitor, comentand ca daca vedeta i-ar fi propus asta lui Bill Clinton, probabil care ar fi ajuns in clubul de noapte imediat.