Opinii: Michelle Obama, aceasta Elena Udrea a Americii

Joi, 18 Noiembrie 2010, ora 08:14
12199 citiri
Opinii: Michelle Obama, aceasta Elena Udrea a Americii
Foto: mariusmina.blogspot.com

Ce-ar putea avea in comun Michelle Obama, Elena Udrea si mai tanara EBa? Evident, sunt trei femei de succes, fie ca fac jocurile din umbra, fie ca nu au strategii de tras pe la spate. Insa nu politica si nici succesul nu le leaga pe aceste trei personaje feminine. Accesoriile vestimentare, neadecvate unui anumit moment, reprezinta liantul care face legatura intre Ocean si nordul Moldovei.

Doamna Obama a fost surprinsa la scos de cartofi, in gradina de la Casa Alba, incaltata cu cizme de 500 de dolari. Daca tot era in gradina de acasa, nu putea si doamna Michelle sa-si puna niste incaltari din cauciuc ieftin, asa, macar, de dragul saracilor care cred mai degraba in palavrele Tea Party decat in filosofiile sotului Barack?

Nu putine sunt vocile din interiorul Partidului Democrat care pun esecurile administratiei Obama pe seama sotiei Michelle. Presedintelui american i se reproseaza faptul ca s-a lasat inconjurat de o mana mica de consilieri, fosti colaboratori din Chicago, deveniti mana forte sub obladuirea doamnei Obama.

La noi, gratioasa Elena Udrea a devenit cunoscuta datorita, exclusiv, presedintelui Traian Basescu si a gafelor monumentale pe care le-a comis. Probabil ca, pana nu va vedea Norvegia republica, nu va avea liniste in CV-ul personal. Despre EBa si "fata lu' tata", numai de bine.

"Succesurile" acestor doua domnisoare (Udrea nu este inca Cocos) sunt legate tot de cizme. Domnisoara EBa si-a luat fata de ales al poporului si a purces catre indepartatul si noroiosul nord al Moldovei. Din pacate, lovit de inundatii. Pentru a nu iesi din decor, domnisoara Elena si-a pus cizme de cauciuc, insa gleznutele ei fine nu puteau suporta vechile incaltari de pe vremea marinariei tatalui sau. Asa ca si-a ales o pereche pe masura calitatilor si pretentiilor unui politician adevarat - pret 250 de dolari.

Cizmele de 500 de dolari ale Elenei Udrea, purtate la inaugurarea partiei de la Gura Humorului, nu sunt nici ele de neglijat in acest context. Aruncarea cu bomboane din "gipan" a devenit simbolul luptei impotriva saraciei din Romania. De la inaltimea fotoliului ministerial sau parlamentar, va aruncam cate ceva dar numai cand vrem noi si cat vrem.

Recent, Mircea Dinescu il ironiza pe Victor Ponta, facand referire la pasiunea acestuia pentru automobilismul viteza. Pentru a fi in ton cu starea de spirit a poporului roman, domnul Ponta ar trebui sa-si puna in loc de casca o caciula de astrahan si sa colinde cu caruta pe ulitele uitate de lume ale satului romanesc. Ca un adevarat lider socialist.

Spre nefericirea noastra, liderii politici n-au inteles ca problemele tarii nu se vad din viteza automobilului de curse al lui Titi Aur si nici din inaltimea masinii de teren apartinand ultraprivatului Cocos. Ca sa poti intelege nenorocirea multor oameni trebuie macar sa incerci a te pune in pielea lor. Nu sa traiesti in saracie, nici sa bei apa de la zeci de kilometri sau sa mananci parizer pe post de salam. Trebuie sa stii doar sa te imbraci decent, sa-ti respecti partenerul de discutie si, eventual, sa afli ce-s aia... gumari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#Udrea Michelle Obama, #Eba Basescu Ponta, #cizme Michelle Obama, #Elena Basescu Cocos Udrea , #Michelle Obama