Obama, la o emisiune de divertisment controversata (Video)

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 12 Martie 2014, ora 08:52
2392 citiri
Obama, la o emisiune de divertisment controversata (Video)

Presedintele american Barack Obama a ales sa-si popularizeze legea de reformare a sistemului sanatatii la o emisiune de divertisment, pentru a ajunge mai usor la tinerii vizati de asa-zisa lege Obamacare.

Obama a aparut alaturi de Zach Galifianakis la show-ul de comedie al actorului, numit "Between Two Ferns - Intre doua ferigi - n.red.". Interviul a fost inregistrat in februarie si postat marti pe site-ul "Funny or Die", scrie CNN.

Interviul a durat sase minute si jumatate si, cu toate ca se stie ca Galifianakis are talentul sa-si faca invitatii sa se simta neconfortabil, Obama a rezistat admirabil.

O parte a interviului a fost regizata si o parte improvizata si de multe ori au fost nevoiti sa intrerupa inregistrarea, pentru ca presedintele izbucnea in ras, a spus Casa Alba.

Iata cateva schimburi de replici:

Galifianakis: Deci cum functioneaza treaba asta? Il trimiteti pe ambasadorul Rodman (baschetbalist, prieten al lui Kim Jong Un - n.red.) in coreea de Nord in numele vostru? Am citit undeva ca l-ati trimite pe Hulk Hogan (luptator - n.red.) in Siria, sau asta e o treaba mai potrivita pentru Tonya Harding (patinatoare condamnata pentru ca si-a ranit rivala - n.red.).

Obama: Zach - nu e ambasadorul nostru.

Galifianakis: Cum e sa fii ultimul presedinte negru?

Obama: Serios, cum e sa fie asta ultima data cand vorbesti cu un presedinte?

Galifianakis: Stiti ce as face eu daca as fi presedinte, domnule presedinte? As face divortul intre persoane de acelasi sex ilegal. Apoi sa vedem cat de tare isi doresc asta.

Obama: Cred ca din acest motiv nu esti presedinte, si asa e un lucru bun.

Galifianakis: Deci accesati vreun website care este dot-com, sau dot-net, sau intrati doar pe dot-gov?

Obama: Nu, de fapt mergem pe dot-gov, ai auzit de Healthcare.gov?

Galifianakis: Oh, uite unde am ajuns, hai sa scapam de asta, pentru ce ati venit aici sa faceti publicitate?

Obama: Ei bine, mai intai cred ca e corect sa spun ca n-as fi azi alaturi de tine daca n-as avea ceva de facut public. Ai auzit de Affordable Care Act?

Galifianakis: Oh da, am auzit de asta. E chestia aia care nu functioneaza? De ce l-ati luat pe tipul care a creat Zune sa va faca website?

Obama: Healthcare.gov merge grozav acum. Si milioane de americani au obtinut planuri de asigurari de sanatate si vrem ca oamenii sa stie ca pot obtine ingrijiri medicale convenabile. Si majoritatea tinerilor americani nu sunt asigurati acum. Si adevarul este ca pot fi asigurati la pretul unei facturi de mobil.

Galifianakis: Nu am un telefon, nu sunt in retea. Nu vreau ca voi sa-mi cititi mesajele, stiti ce zic?

Obama: In primul rand, Zach, nimeni nu e interesat de SMS-urile tale.

La finalul inregistrarii, Obama apasa un buton, o draperie neagra cade in spatele sau si se vede ca emisiunea s-a inregistrat in Camera Diplomatica de la Casa Alba. Galifianakis ii multumeste presedintelui pentru interviu si "pentru ca m-ati lasat sa inregistrez aici in toti acesti ani".

Obama intreaba cine i-a dat permisiunea sa inregistreze la Casa Alba si Galifianakis raspunde "Bush".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Obama emisiune divertisment, #Obama Zach Galifianakis , #stiri Barack Obama