Obama a facut kiteboarding cu miliardarul Richard Branson (Foto & Video)

Marti, 07 Februarie 2017, ora 20:53
5023 citiri
Obama a facut kiteboarding cu miliardarul Richard Branson (Foto & Video)
Foto: captura video Youtube/Richard Branson

Barack Obama s-a amuzat incercand o serie de sporturi acvatice noi si periculoase, inclusiv kiteboarding, pe care fostul presedinte american, care este originar din Hawaii, nu a putut sa le practice din motive de securitate in timpul celor opt ani petrecuti la Casa Alba.

Barack Obama, care si-a incheiat al doilea mandat prezidential in luna ianuarie, a invatat sa practice kiteboarding saptamana trecuta in timpul vacantei sale petrecute pe o insula privata detinuta de miliardarul Richard Branson, care a publicat, marti, pe Twitter cateva imagini cu fostul presedinte american.

Fotografii si inregistrari video au fost publicate si pe site-ul oficial al Virgin Group, detinut de Richard Branson.

Imaginile il arata pe Obama, pasionat de multi ani de surfing, invatand sa practice un sport la moda, kiteboarding - un nou sport extrem ce combina elemente de wakeboarding, windsurfing, navigare, zborul cu parapanta si gimnastica, informeaza Reuters.

"Fiind un fost presedinte al Americii, au existat multi bodyguarzi in jur, insa Barack a putut cu adevarat sa se relaxeze si sa se amuze", a scris Richard Branson intr-un mesaj care insoteste acele fotografii.

Barack Obama si sotia lui, Michelle, au fost vazuti saptamana trecuta in Insulele Virgine Britanice, ai caror rezidenti au publicat pe retelele de socializare fotografii ale fostului prim cuplu al Americii. Richard Branson detine o insula privata - Moskito Island - ce are o suprafata de 48 de hectare si face parte dintr-un arhipelag.

Potrivit dezvaluirilor facute de Richard Branson, Barack Obama a studiat kiteboarding timp de doua zile si s-a ridicat de la sol mai intai pe o plaja, "amuzandu-se ca si cum era din nou copil", inainte de a plonja in valuri.

Richard Branson a incercat sa invete un sport asemanator, foilboarding, care foloseste o placa usor modificata si permite practicantilor sa se ridice cativa metri deasupra apei. Magnatul britanic l-a provocat pe fostul presedinte intr-o intrecere - cine reuseste primul sa stapaneasca mai bine acele sporturi extreme.

Obama a castigat, a relatat Branson, reusind sa parcurga fara sa cada o distanta de 100 de metri in timp ce facea kiteboarding.

"Dupa cate a facut pentru lume, nu as putea sa ii port pica pentru o victorie binemeritata", a scris Richard Branson pe contul lui de Twitter.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Obama video kiteboarding , #presedinte SUA