Obama a aprins luminitele de Craciun la Casa Alba: "Aveti noroc ca nu cant si eu" (Video)

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 16:03 1842 citiri
Foto: Today.com

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a aprins luminitele bradului de Craciun, in cadrul unei ceremonii organizate vineri, la Washington, la care Mariah Carey si Aretha Franklin au interpretat melodii traditionale de sarbatori.

Evenimentul, la care au participat Barack Obama, sotia sa, Michelle, si cele doua fiice ale cuplului prezidential american, a marcat cea de-a 91-a ceremonie a aprinderii luminitelor bradului national de Craciun in SUA.

Aprinderea luminitelor bradului de Craciun a fost urmata de o ceremonie, in cadrul careia pe scena au urcat Aretha Franklin, pentru a interpreta piesa "Joy to the World", in timp ce Mariah Carey a cantat "All I Want For Christmas". De asemenea, Michelle Obama a citit pe scena din fata bradului povestea "A Night Before Christmas".

"Aveti noroc ca nu cant si eu", a glumit Barack Obama, spre amuzamentul oamenilor care au participat la aprinderea luminitelor bradului de Craciun.

Totodata, in cadrul evenimentului, presedintele Statelor Unite i-a adus un omagiu fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, care a decedat, joi, la varsta de 95 de ani.

"Anul acesta, aducem toata recunostinta noastra lui Nelson Mandela, un barbat care a promovat [...] generozitatea spiritului. De-a lungul intregii vieti, ne-a binecuvantat cu harul sau extraordinar si cu un curaj incredibil. Si suntem cu totii privilegiati ca traim intr-o lume atinsa de bunatatea sa", a declarat Barack Obama in aplauzele multimii, care a infruntat ploaia si vremea rece pentru a asista la festivitate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News