Michelle Obama, o Prima Doamna altfel: Momente memorabile cu sotia lui Obama (Video)

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 12:53
11308 citiri
Michelle Obama, o Prima Doamna altfel: Momente memorabile cu sotia lui Obama (Video)
Foto: Facebook/Michelle Obama

Michelle Obama a fost fara doar si poate o altfel de Prima Doamna. A facut sport in public, a interactionat intr-un mod unic cu oamenii si a dat dovada mereu de simtul umorului, chiar si in momente in care alte persoane publice ar fi strambat din nas.

Pentru a marca cei opt ani ca Prima Doamna, CNN trece in revista momente inedite cu Michelle Obama in prim plan.

De exemplu, Michelle Obama a fost invitata in emisiunea britanicului James Corden si a cantat mai multe melodii, printre care "Signed, Sealed, Delivered", a lui Stevie Wonder, dar si pe piesa "Single Ladies", a artistei Beyonce.

Un alt moment cu care sotia lui Obama a iesit in evidenta a fost cand a facut flotari in emisiunea lui Ellen Degeneres.

Nu o singura data, Prima Doamna a Americii a dansat zumba, spre deliciul privitorilor. La un moment dat, Michelle Obama a dansat zumba alaturi de Mario Lopez, cunoscut din serialul "Salvati de clopotel".

Michelle Obama a distrus interviul acordat de un jucator de baschet, dar intr-un mod care a facut inconjurul Internetului la vremea respectiva. De fapt, Prima Doamna doar se bucura ca a reusit sa inscrie un cos.

In 2014, un clip in care Michelle Obama dansa cu o leguma, mai exact un nap, a devenit viral.

Citeste si Cum au crescut fetele lui Barack Obama de cand au venit la Casa Alba (Galerie foto)

CNN a trecut in revista si cateva dintre declaratiile memorabile ale lui Michelle Obama:

"Cand eram de varsta voastra, daca cineva mi-ar fi spus ca o sa fiu Prima Doamna a Americii, i-as fi ras in fata. Asa ca telul meu ca Prima Doamna e sa fiu cea mai buna Prima Doamna care pot fi", a spus Michelle Obama in fata unor elevi.

"Sa fiu Prima voastra Doamna a fost cea mai mare onoare din viata mea si sper ca v-am facut mandri", a spus sotia lui Obama cu ochii in lacrimi.

Trebuie amintit si discursul tinut de Michelle Obama referitor la Donald Trump, cand a spus ca a "inghetat pana in maduva oaselor" cand a aflat de declaratile degradante si misogine pe care republicanul le-a facut in 2005.

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#Michelle Obama prima doamna, #Michelle Obama schimbari, #discursuri Michelle Obama, #momente inedite Michelle Obama , #Michelle Obama