Fotografii rare din tineretea celor celebri (Galerie foto) - Iata-l pe Einstein in copilarie!

Miercuri, 08 Ianuarie 2014, ora 08:04
11293 citiri
Fotografii rare din tineretea celor celebri (Galerie foto) - Iata-l pe Einstein in copilarie!

Descoperite intamplator sau, dimpotriva, prin cautari staruitoare ale unor publicatii, fotografiile cu cei celebri (actori, politicieni, cercetatori, cantareti), din copilaria sau tineretea lor, continua sa capteze interesul publicului.

Iata cateva astfel de instantanee inedite, prezentate de Minutebuzz.com, in care personajele, nebanuind inca marele lor destin, privesc ingenuu obiectivul aparatului de fotografiat.

Albert Einstein, cel mai cunoscut fizician al tuturor timpurilor, a fost si el, candva, copil. Si inca unul obisnuit, fara rezultate stralucite la scoala. Iata-l aici la varsta de 14 ani, intr-un studio foto din Germania, tara unde si-a petrecut primii 15 ani din viata.

Barack Obama, cel mai influent lider politic al prezentului, era, in urma cu 35 de ani, un adolescent popular printre colegii sai de liceu. Spiritul de gasca il facea sa adopte si atitudinea de rebel, dupa cum reiese din fotografia de mai jos.

Michelle Obama nu si-a imaginat niciodata, in adolescenta sa, ca va deveni Prima Doamna a SUA, insa marturiste ca si-a propus, prin studii si educatie, sa depaseasca conditia sa modesta, de fiica a unor muncitori din Chicago. Spusele sale sunt confirmate si de atitudinea hotarata pe care o afiseaza intr-o fotografie din perioada cand inca nu il cunoscuse pe Barack Obama.

Iata-i si pe Bill si Hilary Clinton, la varsta la care ambitiile politice abia prindeau contur, iar bucuria de a fi impreuna nu fusese inca umbrita de escapadele amoroase ale fostului presedinte american.

Inainte de a deveni blonda care a fascinat publicul, Marilyn Monroe a fost o adolescenta satena, purtand numele de Norma Jeane Mortensen. Frumusetea si fotogenia acesteia sunt de necontestat si in fotografiile din acea epoca.

Osama bin Laden, nascut intr-o familie bogata din Arabia Saudita, a actionat in numele islamismului fundamentalist prin temuta organizatie Al Qaeda, pe care a fondat-o. Iata-l intr-un moment in care se preocupa si de conditia sa fizica (apare in dreapta in fotografie).

Inainte de a deveni unul dintre cei mai longevivi monarhi inca pe tron, cu peste 60 de ani de domnie, regina Elisabeta a II-a era o tanara cu sange albastru, seducatoare prin privirea blanda si zambetul ingaduitor.

Nelson Mandela, care a luptat cu rasismul si prejudecatile intreaga viata, nu si-a uitat niciodata originile tribale, respectand traditiile in care se nascuse.

Aproape sapte decenii il despart pe Papa Francisc de fotografia de mai jos. De remarcat ca privirea deschisa si zambetul au ramas aceleasi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#fotografii inedite celebritati tinerete, #fotografii rare celebritati, #fotografii tinerete celebritati, #poze vechi vedete, #poze vechi celebritati, #Osama bin Laden tinerete poze, #Barack Obama poze vechi, #Einstein copil poze , #stiri Barack Obama