Eva Longoria il consiliaza pe Barack Obama

Marti, 18 August 2015, ora 14:45
2572 citiri
Eva Longoria il consiliaza pe Barack Obama
Foto: Hepta.ro

Actrita si activista Eva Longoria, scriitoarea Toni Morrison si jurnalistul Malcolm Gladwell au fost inclusi, potrivit presei americane, intr-o echipa de specialisti care il vor consilia pe presedintele Barack Obama in privinta unei cariere postprezidentiale.

Barack Obama, care a castigat de doua ori alegerile prezidentiale candidand din partea Partidului Democrat, va parasi Casa Alba in ianuarie 2017, dupa juramantul pe care il va depune noul presedinte american - al 45-lea din istoria Statelor Unite -, in urma alegerilor din 2016, informeaza ContactMusic.

New York Times sustine ca Barack Obama a inceput deja sa isi analizeze optiunile in privinta unei noi cariere dupa plecarea sa de la Casa Alba si, alaturi de sotia sa, Michelle, participa la intruniri si discutii, organizate in timpul noptii la Casa Alba, cu diverse personalitati, in randul carora se mai afla si managerul financiar Marc Lasry si investitorul Reid Hoffman.

Asa n-ai vazut-o niciodata in Neveste disperate - Eva Longoria, in bikini (Galerie foto)

Printre subiectele abordate la acele intruniri se afla si dorinta familiei Obama de a strange fonduri pentru a realiza digitalizarea totala a Bibliotecii prezidentiale si infiintarea unei fundatii de caritate care sa se adreseze unor probleme globale.

Potrivit aceleiasi publicatii, celebrul regizor Steven Spielberg s-a oferit sa contribuie in mod activ la proiectul de digitalizare a Bibliotecii prezidentiale americane si va produce un documentar narativ despre viata lui Barack Obama. Steven Spielberg si Barack Obama s-au intalnit recent si au discutat despre aceste chestiuni in Beverly Hills, in luna iunie.

Eva Longoria a avut o colaborare stransa cu administratia Obama inca de la primul mandat prezidential al acestuia, care a inceput in 2008. Actrita a fost desemnata copresedinte al echipei de campanie a presedintelui Obama pentru alegerile din 2012 si a sprijinit cu tarie planurile de reformare a politicii americane din domeniul imigratiei propuse de administratia actualului presedinte american.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Eva Longoria consiliaza Barack Obama, #Eva Longoria consilier Barack Obama, #Eva Longoria Barack Obama , #presedinte SUA