Cadoul care l-a facut pe Obama sa rada: O sa o rog pe Michelle sa-l incerce diseara (Video)

Luni, 02 August 2021, ora 13:054585 citiri
Cadoul care l-a facut pe Obama sa rada: O sa o rog pe Michelle sa-l incerce diseara (Video)
Foto: Barack Obama/Facebook

Presedintele american, Barack Obama, a primit joi un cadou neobisnuit pentru sotia si fiicele sale, in timpul unor interviuri cu trei staruri ale YouTube.

GloZell Green, artista de comedie americana, faimoasa pentru buzele sale de un verde fosforescent, i-a oferit lui Obama trei rujuri, unul pentru sotia sa, Michele, si doua pentru Sasha si Malia.

Green l-a facut pe presedinte sa rada spunand ca darul este pentru "prima sa sotie". "Prima mea sotie? Stii ceva ce eu nu stiu?", a glumit Obama. "O sa o rog pe Michelle sa-l incerce. Poate in seara asta", a adaugat presedintele.

Obama a incheiat cu un selfie interviurile cu Green si alte doua staruri ale YouTube - Bethany Mota si Hank Green.

Dincolo de aspectele amuzante, subliniaza DPA, interviurile, menite sa promoveze politicile presedintelui dupa discursul sau de marti despre Starea Natiunii, au abordat si subiecte serioase.

Cu aceasta ocazie, Obama si-a exprimat speranta ca instanta suprema a SUA va abroga interzicerea casatoriilor intre homosexuali, a sustinut folosirea dronelor impotriva teroristilor si a promis ca guvernul federal nu va cheltui resurse importante pentru a-i depisa pe cei care consuma marijuana chiar daca legea federala prevede ca ilegal consumul acestui drog.