La ce trebuie sa fii atent cand iti alegi un pachet de servicii bancare

Miercuri, 26 Mai 2021, ora 08:30
9707 citiri
La ce trebuie sa fii atent cand iti alegi un pachet de servicii bancare
Foto: Pixabay.com

Fata de acum 10-15 ani, cand mergeai la banca si-ti alegeai un singur produs bancar, serviciile s-au schimbat foarte mult. Astfel ca, acum, fiecare banca iti ofera un pachet de servicii pentru a te tine aproape.

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai,la ce sa te uiti cand alegi un pachet de servicii bancare.

Dar cu toate acestea, va trebui sa analizezi atent nu ce servicii cuprinde acel pachet, ci cu ce extra-servicii vine si cat de utile iti sunt acestea.

Spre exemplu, daca esti o persoana care iese destul de des din tara, atunci ai vrea, ca in cazul unui pachet de servicii sa te bucuri de o rata de schimb convenabila sau de comisioane de retragere de la ATM-uri cat mai mici, spre zero.

Daca ai un cont bancar, e bine sa stii ca daca iti tii banii acolo, banca iti ofera si o dobanda pentru ei, chiar daca este mica, sunt bani pe care-i primesti, nu-i dai.

De asemenea, conteaza foarte mult sa poti achita facturi de pe telefon sau sa faci transferuri de bani cat mai rapide si cat mai putin comisionate.

Pana sa ajungi la toate acestea, este la fel de important sa poti deschide un astfel de cont curent fara sa te mai lovesti de hartogaraia bancii. Deci, daca este online si rapid, atunci acesta este un mare plus.

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.

Capcana "cantecului sirenelor" in investitii

Cum iti calculezi ajutorul de somaj, daca ai ramas fara loc de munca

Trei solutii dupa amanarea ratelor

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#servicii bancare, #pachet servicii bacare, #cont curent , #Banca