Investitia in propria sanatate, cea mai profitabila investitie. Cum faci asta

Luni, 12 Iulie 2021, ora 18:15
17493 citiri
Investitia in propria sanatate, cea mai profitabila investitie. Cum faci asta
Investitia in sanatate, cheia catre un trai fara cheltuieli la batranete

Cunoastem din studiile realizate in decursul anilor, din exemple personale, cunostinte, familie, faptul ca romanii nu au grija de sanatatea lor si asta pentru ca nu am fost educati in acest sens. Un proverb popular spune ca "boala este mai scumpa decat sanatatea", ceea ce nu inseamna ca sanatatea este "gratuita". Investitia in sanatatea personala este cea mai profitabila investitie pe care o poti face vreodata. De ce si cum?

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cum poti investi sigur si fara complicatii in sanatatea personala, ceea ce, in timp, iti va oferi si beneficii financiare.

In ultimii 10 ani, studiile cu privire la calitatea vietii ne arata ca interesul pentru propria sanatate a inceput sa creasca in randul cetatenilor romani de varsta medie, dar si in randul tinerilor, care, iata, au devenit mai atenti la ce si cum mananca, sunt mai organizati, isi fac analizele mai des decat parintii, fac miscare si dedica timp pentru recreere, doresc sa se bucure de viata, pleaca des in vacante, toate acestea fiind posibile prin investitii inteligente de timp si bani.

O viata sanatoasa inseamna ca vei trai mai mult si mai bine, inseamna ca vei putea produce mai mult pentru tine si pentru cei de langa tine, vei fi un om satisfacut si te vei putea bucura de tot ceea ce iti poate oferi viata moderna. Cea mai buna cale petru a te bucura de o viata de calitate este de a plasa prioritate 'zero' pe investitii, atat pentru dezvoltarea ta personala, afacerea sau cariera ta, pe investitii de independenta financiara pentru tine si pentru viitorul celor dragi.

Asigurarea de sanatate personalizata ramane o modalitate simpla si sigura in acest sens, oferindu-ti comfortul si siguranta ca nevoile tale sunt complet acoperite, putand beneficia si de acumulare financiara. De asemenea, poti economisi timp si bani prin incheierea diferitelor tipuri de polite de asigurare direct in unitatile pe care le agreezi. Cu acest prilej, poti accesa produsele bancii rapid si convenabil, impreuna cu politele de asigurare oferite de societatile de asigurare partenere. Poti opta, de asemenea, si pentru cadrul de sanatate privat cu acces in orice clinica privata sau pentru cardul de sanatate cu acumulare.

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#asigurare de sanatate, #Banca, #banii tai, #investitii inteligente, #polite de asigurare, #card de sanatate cu acumulare, #investitia in sanatate , #Banca