Facturi enorme primite de două familii din Alba, de la Electrica Furnizare: 22.700 și 11.000 de lei

Autor: N.G.
Marti, 31 August 2021, ora 14:35
24877 citiri
Facturi enorme primite de două familii din Alba, de la Electrica Furnizare: 22.700 și 11.000 de lei
Factura de 11.000 de lei primită de un consumator. Foto: alba24.ro

Telenovela facturilor uriașe la energie electrică continuă. Încă două familii din judeţul Alba au semnalat că au de plătit sume enorme pentru consumul lunar, către Electrica Furnizare.

Un bărbat din localitatea Poiana Galdei, spune că a primit factura cu suma de 11.016,55 lei. Acesta a mers la casieria furnizorului pentru a se lămuri în legătură cu situația consumului de energie.

Omul a aflat de acolo că ”este o greşeală” şi că o să vină un reprezentant al operatorului să citească din nou contorul. În factura primită, consumul înregistrat este de 15.579 Kwh, iar modul de stabilire a consumului este ”citire index”.

Un alt consumator, care locuiește din Alba Iulia, susţine că a primit o factură în valoare de 22.700 lei.

Factura de 22.700 de lei primită de un consumator din Alba Iulia

„Am vorbit cu ei şi am aşteptat să soluţioneze deşi au zis să-i mai caut eu. Între timp mi-au emis cea de a doua factura estimativă, moment în care am făcut plângere pe internet şi aştept. Mi-au zis că nu era problemă mare cu factura că o puteau storna că şi ei se mirau de factură, dar că e problemă că apare că mi-au schimbat ceasul”, a relatat bărbatul.

În total, patru astfel de cazuri au fost semnalate de consumatori din Alba în ultimele zile. Primul caz a fost al unei familii din Alba Iulia, care a văzut pe factură suma de 27.808,13 lei, iar alta, tot din Alba Iulia, a primit o factură de 6.000 de lei de la un operator privat.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#facturi, #energie, #Electrica Furnizare, #consum, #bani , #Banca