Bancile au inceput sa dea credite rapide. Iar oferta e chiar buna

Luni, 03 Mai 2021, ora 08:30
Bancile au inceput sa dea credite rapide. Iar oferta e chiar bunaFoto: Pixabay.com

Bancile si-au mai adaptat putin modelul de afaceri si au inceput sa ofere credite rapide. Avantajul este ca acest tip de credit ar putea fi aprobat in 30 de minute iar perioada de rambursare este scurta.

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, de ce e mai bine sa iei un credit rapid de la banca.

Astfel ca, daca ai nevoie de un credit de nevoi personale, nu trebuie decat sa abordezi online banca, iar acesta ti-ar putea fi aprobat in termen de 30 de minute, fara a mai fi nevoit sa te deplasezi la sediul bancii.

Cu titlu de exemplu, daca vrei 10.000 de lei pentru un an, atunci nu te astepta sa platesti cine stie ce costuri pentru banii imprumutati. La aceasta suma, cu termen de rambursare pe 12 luni, vei avea de dat inapoi, 10.720 de lei, potrivit calculatoarelor bancilor. Deci costul pentru un credit de 10.000 de lei ar fi de doar 720 de lei.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Asta inseamna ca, lunar, pentru rata de peste 800 de lei, costurile tale vor fi de doar 60 de lei. Prin comparatie, imprumuturile rapide de la IFN-uri sunt de cel putin 4-5 ori mai scumpe.

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.


CITESTE SI:

Cat de avantajoase sunt depozitele pe 3 ani

Broker sau asigurator? Care este mai avantajos pentru tine ca asigurat?

FUD - fenomenul prin care poti pierde bani daca nu te stapanesti

 Articol citit de 110511 ori

    Citeste si:
    Comentarii