Cel mai util sfat legat de investitii, pe care il ignoram din cauza lacomiei

Luni, 01 Martie 2021, ora 08:30
Cel mai util sfat legat de investitii, pe care il ignoram din cauza lacomiei
Foto: Pixabay.com

Unele informatii pe care le primim sunt atat de evidente incat atunci cand le primim ne fac sa ne intrebam "eu de ce nu m-am gandit la asta?". In cazul investitiilor in actiuni sau in criptomonede, un sfat ar trebui sa fie litera de lege atunci cand vrem sa ne inmultim banii.

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, de ce sa tii cont cand investesti.

Ca o regula a investitiilor: daca ai auzit de la cineva ca o actiune este tocmai buna de investit si reprezinta un castig sigur, atunci este deja prea tarziu pentru tine sa investesti in ea. Nu risti decat sa o cumperi in varf de cotatie si apoi nu vei vedea decat cum se depreciaza.

Dar, revenind la sfatul pe care-l ignoram cu totii la inceput, acesta este: "Nu investi niciodata mai mult decat iti permiti sa pierzi!".

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Suna banal, dar daca stai sa analizezi, mai ales daca esti la inceput pe piata de capital, vei descoperi cat de dureros de adevarat este! La inceput, mirajul castigurilor te va indemna sa investesti tot mai mult, pentru ca, nu-i asa, cu cat bagi mai mult cu atat vei castiga mai mult. Nimic mai fals pentru un investitor novice.

Investeste "pe picaturi" si nu te astepta sa castigi de pe o zi pe alta. Castigurile mari se construiesc in timp!


CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.


CITESTE SI:

Cea mai des intalnita confuzie pe care o fac romanii cand isi asigura locuinta

Cum sa scutesti mii de euro cand cumperi o locuinta

Portofelul rece sau cum sa iti protejezi cat mai bine banii

Locuinta veche sau una noua? Care este mai avantajoasa?

 Articol citit de 24814 ori

    Citeste si:
    Comentarii