Cardurile cashback, utile daca iti cheltuiesti banii cu cap

Marti, 20 Aprilie 2021, ora 08:30
Cardurile cashback, utile daca iti cheltuiesti banii cu cap
Foto: Pixabay.com

Cardurile cashback sunt, dupa cum le spune si numele, acele carduri de credit sau de debit, in cazul unor IFN-uri, pe care, atunci cand le folosesti sa cheltuiesti bani, primesti o mica suma din bani inapoi.

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cum sa folosesti cat mai bine cardurile cashback.

Acestea nu mai sunt oferite de banci la fel de mult precum erau inainte de pandemie, dar erau foarte utile atunci cand le foloseai la partenerii bancii. Spre exemplu, unele dintre ele, iti ofereau pentru achizitii de 100 de lei 1% inapoi.

Acest lucru se traduce printr-o recompensa de 1 leu pentru fiecare 100 de lei cheltuita la un partener. Altele aveau si procente mai mari, in functie de partener.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

In Romania sunt banci sau IFN-uri care ofera cashback mai substantial la achizitia de carti sau haine, nu neaparat la cumparaturi generale, iar acesta poate ajunge si la 10%.

In afara, mai multe platforme de tranzactionare se pregatesc sa emita carduri, alaturi de Visa, prin care sa ofere cashback sub forma de Bitcoin.

Asa ca, daca tot vrei un card pe care sa-l folosesti la cumparaturi, macar alege unul care sa iti aduca beneficii cat mai multe si care sa iti slefuiasca putin comportamentul cu privire la cheltuirea banilor.

CITESTE SI:

Riscurile la care te expui cand investesti in criptomonede cu valoare mica

Cardurile cu criptomonede, profitabile, dar numai pentru cazuri de urgenta

Atentie la fraude! Ce nu iti cere niciodata banca

Treci cu investitiile la urmatorul nivel si vei avea de castigat

 Articol citit de 7867 ori

    Citeste si:
    Comentarii