Broker sau asigurator? Care este mai avantajos pentru tine ca asigurat?

Marti, 27 Aprilie 2021, ora 08:30
Broker sau asigurator? Care este mai avantajos pentru tine ca asigurat?
Foto: Pixabay.com

Indiferent de industrie, daca mergi direct la sursa de cele mai multe ori iesi mai ieftin cu costurile, insa nu si in cazul brokerilor de asigurari. Aici preturile sunt la fel ca la asigurator, numai ca avantajul unui astfel de intermediar pentru servicii financiare este ca iti ofera mai multe produse si poti alege in cunostinta de cauza.

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, de ce este mai bine sa folosesti un broker de asigurari.

Brokerul de asigurare, daca este unul profesionist, te poate consilia in cazul in care ai nelamuriri, pentru ca, dupa cum am observat in ultimii ani, pe piata RCA, cele mai ieftine oferte nu sunt neaparat si cele mai bune, mai ales in cazul unui incident in trafic.

De asemenea, daca apelezi la un broker de asigurari, in momentul in care polita iti este pe cale sa expire, sa spunem cu o luna inainte, acesta te contacteaza pentru a-ti aminti ca risti sa circuli fara asigurare. Este in interesul lui sa incerce sa-ti vanda asigurarea pentru ca traieste din comision.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Tot pe partea de consiliere, brokerul te poate ajuta cu intocmirea dosarului in cazul unei daune si iti poate facilita demersurile pentru rezolvarea cat mai rapida a cazului, prin recomandarea de service-uri autorizate agreate de asiguratorul cu care ai incheiat polita.

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.

CITESTE SI:

Riscurile la care te expui cand investesti in criptomonede cu valoare mica

Cardurile cu criptomonede, profitabile, dar numai pentru cazuri de urgenta

Atentie la fraude! Ce nu iti cere niciodata banca

Treci cu investitiile la urmatorul nivel si vei avea de castigat

 Articol citit de 8476 ori

    Citeste si:
    Comentarii