Wall Street si-a revenit dupa pierderile record de luni si a inchis in crestere puternica

Marti, 06 Februarie 2018, ora 23:574724 citiri
Wall Street si-a revenit dupa pierderile record de luni si a inchis in crestere puternica
Foto: Arhiva Pixabay

Actiunile de pe Wall Street au inregistrat cresteri puternice marti, dupa o sedinta cu fluctuatii mari, indicii recuperand o parte din cele mai mari pierderi din ultimii sase ani.

Indicele Dow Jones Industrial Average a inchis in urcare cu 2,3%, cea mai buna performanta consemnata in ultimii doi ani, si a recuperat jumatate din pierderile semnificative inregistrate luni. Indicele SP 500 a avansat cu 1,74%, in timp ce Nasdaq Composite a urcat cu 2,1%, informeaza Bloomberg.

Cresterea indicilor bursieri nu a fost insa uniforma. Indicele Dow Jones a scazut cu 500 de puncte la deschidere, amplificand temerile provocate de scaderea accentuala de luni, cea mai grava din ultimii sapte ani. Actiunile au fluctuat intre scadere si crestere de 12 ori, inainte de a avansa in ultima parte a sedintei de tranzactionare.

Intre cei mai buni performeri ai pietei s-au aflat TripAdvisor, ale carei titluri au crescut cu aproape 15%, ca urmare a revenirii zvonurilor referitoare la posibila preluare a companiei.

Actiunile Snap au urcat cu aproape 30%, datorita rezultatelor trimestriale publicate de companie, care au depasit asteptarile analistilor.

Citeste mai multe despre socul provocat de prabusirea Wall Street

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News