Un fast-food a lansat o moneda virtuala in Rusia

Miercuri, 30 August 2017, ora 10:45
3118 citiri
Un fast-food a lansat o moneda virtuala in Rusia
Foto: Burger King

Burger King, prezent in Rusia, a lansat o moneda virtuala, WhopperCoin. Pentru fiecare rubla pe care o cheltuiesc pe sandvisul Whopper, clientii vor putea primi o moneda virtuala.

In final, cu 1.700 de astfel de monede vor putea cumpara un sandvis Whopper. Practic, vor primi gratuit cate un sandvis la fiecare cinci sau sase cumparate, arata BBC.

Fast-food-ul a anuntat ca, luna viitoare, va lansa aplicatii pentru Apple si Android, astfel incat oamenii sa poata stoca si folosi banii virtuali.

Burger King colaboreaza deja cu Waves, start-up din domeniul banilor digitali, pentru a implementa sistemul.

Burger King este primul fast-food care lucreaza cu bani virtuali, insa se asteapta ca acest model sa fie preluat in curand si de alte companii care activeaza pe aceasta piata. Putini se asteapta, insa, ca McDonald sa preia acest model. Insa rivalii directi ai Burger King probabil ca o vor face, spun analistii.

Citeste si BNR avertizeaza: Iata riscurile folosirii Bitcoin sau a altor monede virtuale

A.S.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Burger King bani virtuali, #Burger King Whopper Rusia, #moneda virtuala Burger King, #bani virtuali , #bani aur