Topul celor mai bogati directori de licee din tara

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 21:39
6167 citiri
Topul celor mai bogati directori de licee din tara

Chiar daca salariile in invatamant nu sunt prea mari, sunt si profesori care ajung sa castige sume considerabile. Vorbim despre cei mai bogati directori de licee din tara, care, potrivit declaratiilor de avere, fac bani din activitati didactice, dar si din firmele pe care le au, din diverse proiecte sau meditatii.

In Bucuresti predau cei mai instariti profesori din Romania. Cei mai bogati dintre ei sunt chiar cei care conduc scolile sau liceele unde au cursuri, relateaza Digi 24.

Andreia Bodea, actualul director al Colegiului I. L. Caragiale din Capitala, are - potrivit declaratiei de avere - doua terenuri de 7.000 de metri patrati, o casa de peste 300 de metri patrati si un apartament cu patru camere. Directorul mai are economii in conturi si bijuterii in valoare de 20.000 de lei.

Directoarea de la Caragiale este urmata in top de George Cazacu, directorul Colegiului National Sf. Sava. Profesorul are patru terenuri de peste 20.000 de metri patrati, doua apartamente in Bucuresti si doua case de vacanta. Dascalul mai detine, impreuna cu sotia, doua firme.

Directorul Colegiului National Gheorghe Lazar, Victor Ioan Nicolae, are si el doua apartamente in Capitala. Mai are si patru conturi in valoare de peste 70.000 de lei. Anul trecut a incasat aproape 55.000 de lei din salariul de director, plus 8.800 de lei din drepturi de autor.

Citeste mai multe despre Topul celor mai bogati directori de licee din tara pe Digi24.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#directori licee bogati Romania, #top directori licee bogati Romania, #cei mai bogati directori scoli , #bani aur