Top 5 metode de a face bani online, explicate de profesionisti

Advertorial
Luni, 06 Februarie 2017, ora 10:41
461223 citiri
Top 5 metode de a face bani online, explicate de profesionisti

(P) In contextul digitalizarii intensive, tot mai multi sunt cei care cauta metode usoare de a face bani de pe urma online-ului. Desi nu exista niciodata garantii sau ghiduri in acest sens care sa aduca o certitudine a castigurilor, acestea pot totusi sa apara.

Secretul sta in numerosi factori, precum dedicarea persoanei interesate sa castige bani online, metoda folosita, timpul investit, dar si potentialul de castig orar, zilnic, saptamanal sau lunar.

In cazul in care te intrebi la randul tau care sunt cele mai bune modalitati de a face bani online, specialistii care au pus bazele platformei cumsafacibani24.ro aduc o serie de lamuriri.

Mai exact, este vorba despre un top 5 al celor mai bune modalitati de a face bani pe internet, prezentat in continuare.

Topul realizat a fost obtinut in urma aplicarii unui scor, calculat de specialistii cumsafacibani24.ro in baza a trei criterii: nivelul de dificultate, angajamentul utilizatorului (ca timp) si castigurile potentiale ce pot fi obtinute.

1. Fa bani prin optiuni binare

Aceasta modalitate a obtinut cel mai ridicat scor oferit de cumsafacibani24.ro, castigurile potentiale (pe ora) fiind aproximate la 250 lei.

Termenul de optiuni binare semnifica existenta a doua rezultate posibile. Spre deosebire de tranzactionarea la bursa, tranzactionarea optiunilor binare vizeaza valoarea unui activ si evolutia ascendenta sau descendenta a acesteia intr-un anumit interval de timp.

Dintre toate modalitatile de a face bani online, aceasta reuseste sa genereze venituri foarte mari, intr-un timp foarte scurt.

2. Poti castiga bani participand la sondaje online platite

Dificultate scazuta, angajament de nivel mediu ca timp investit si castiguri potentiale medii (comparativ cu alte metode de a face bani online) - acestea sunt caracteristicile metodei de a face bani online prin participarea la sondaje platite.

Chiar daca unii pot fi reticenti cu privire la validitatea acestor castiguri, sau nu au deplina incredere in furnizorii respectivelor sondaje, prin completarea lor se poate ajunge la un castig mediu de 50 lei / ora.

Reticenta mentionata anterior apare datorita companiilor care ofera sondaje de opinie platite. Aceste companii difera foarte mult, iar utilizatorii in necunostinta de cauza isi pot astfel pierde timpul inscriindu-se pe site-uri inutile.

Pentru a evita acest neajuns, platforma cumsafacibani24.ro ofera si o lista a celor mai bune site-uri care ofera sondaje platite, ordonate dupa usurinta completarii, frecventa chestionarilor si sumele platite in urma completarii lor.

3. Bani castigati din marketing afiliat

Aceasta modalitate de a face bani online a devenit foarte populara, intrucat reprezinta o sansa de castig pentru utilizatorii online-ului, aducand de asemenea si beneficii companiilor care reusesc sa atraga mai multi clienti prin marketing-ul afiliat.

Dificultatea acestei metode este mai ridicata decat a celor de pe locurile 1 si 2, iar angajamentul ca timp si castigurile potentiale sunt la nivel mediu. Potentialul de castig orar este estimat la 7 lei.

Cu toate acestea, exista persoane care reusesc sa castige peste 5000 dolari lunar din aceasta activitate, sau altele care au obtinut sute de mii de dolari cu ajutorul acestei metode de a face bani online.

Mai multe detalii despre marketing-ul afiliat ca strategie de castig sunt oferite pe aceeasi platforma cumsafacibani24.ro.

4. Castiga bani cu YouTube

In acest caz, plata potentiala pe ora este relativ scazuta - 5 lei, iar angajamentul ca timp si dificultatea sunt destul de ridicate. Metoda implica inscrierea pe YouTube ca membru partener, urmata de crearea de videoclipuri. Principiul este unul simplu: respectivele videoclipuri pot incepe sa genereze bani daca obtin un numar suficient de vizualizari.

5. Castiga bani pe Facebook

Desi circula gluma ca pentru a face bani de pe Facebook trebuie sa te deloghezi si sa incepi munca, situatia reala spune altceva. Se poate castiga de pe Facebook, desi pentru unii castigul potential de 5 lei pe ora ar putea parea destul de redus.

Angajamentul ca timp investit este destul de ridicat, insa gradul de dificultate este mai scazut decat in cazul altor metode. Principiul este si in acest caz unul simplu, fiind bazat pe numarul de like-uri si accesari ale reclamelor si banner-elor pe care le postezi pe pagina de Facebook.

Suprinzator sau nu, folosind oricare dintre aceste metode, se poate ajunge la castiguri mari si foarte mari. Totul depinde de dedicarea si implicarea utilizatorului, chiar si in cazul acelor metode care nu presupun un efort considerabil si care genereaza ulterior venituri pasive.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre cum poti face bani online, te invitam sa accesezi cumsafacibani24.ro.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#bani online, #bani internet, #sondaje platite , #economii